Över 15 000 kr i cashback-portföljen

Med dagens uppgång inräknad så är innehaven värda över 15 000 kr i cashback-portföljen. Det är en riktigt härlig milstolpe att uppnå så här innan årets slut! Min förhoppning är att uppgången ska fortsätta nästa år men framförallt att utdelningarna skall öka.

Bolaget Vermilion Energy fortsätter att gå starkt, mycket tack vare ökande oljepriser och ett stort nytt förvärv. Bolaget har också meddelat marknaden att man ämnar återuppta sina utdelningar nästa år, något jag ser fram emot.

Man kommer dock inte att börja med månadsutdelningar på en gång utan jag får nöja mig med kvartalsvisa utdelningar. Går allt som det ska så lär man förr eller senare återgå till månatliga utdelningar, något jag hoppas inte tar allt för lång tid.

Detta eftersom att projektet med cashback-pengar är byggt runt just bolag med månatliga utdelningar.

Totalt så har portföljen i år dragit in 337,25 kr före källskatt i utdelningar. En blygsam summa, som ska öka för varje år som projektet fortlöper. Förra året så drog den in 222,24 kr i utdelningar före källskatt. Så det går ju åt rätt håll, även om det går lite trögt nu i början.

Det är väldigt roligt att se mina ”gratis”-pengar som jag kallar dom samla ihop ännu mer pengar åt mig. I skrivande stund så ligger portföljen plus 4143 kr. Endast ett av 5 innehav ligger på rött men TransAlta Renewables får minst ett år till på sig att bevisa sig värdiga i portföljen.

spacer

15 000 kr i cashback-portföljen

Det ska bli väldigt roligt och intressant att se var portföljen ligger vid denna tid nästa år. Kommer den att ha kollapsat totalt eller kommer den att ha dubblat sig? Vem vet den kan ju faktiskt gå i sidled hela året också. Den sjuka bull-marknaden som vi har sett har ju lugnat ned sig en hel del så vem vet hur börsåret 2022 blir.

Om du också är nyfiken på att börja samla ihop pengar från cashback-erbjudanden så kika in det här inlägget: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar. Där förklarar jag konceptet och hur det hela kan fungera. Kort och gott så kan man säga att butikerna ger oss kunder marknadsföringspengarna istället för att spendera pengarna på reklam.

Jag gillar verkligen konceptet och jag tycker att jag nog bevisat att det allt är värt att hålla på med. Varför inte ta vara på pengarna som annars ges bort till någon annan eller behålls av butiken?

Det började jag göra och så här ser portföljens utveckling och läge ut just nu:

GratisPortföljen över 15000 kr

Om du som många andra funderat på något nyårslöfte för 2022 så lova dig själv att börja samla cashbacks! Det går snabbt att komma igång och man betalar inga medlemsavgifter eller liknande.

Sen så kan du starta din alldeles egen GratisPortfölj och visa dina kompisar att konceptet fungerar!

Oavsett vad för nyårslöfte du ingår i om du ens gör det, så hoppas jag att du har haft ett hejdundrande bra 2021 trots pandemin. Samt så hoppas jag att du får ett ännu, ännu bättre 2022 när det väl är dags!

Sidan som gett mig mest cashback hittills är RewardNetwork.

Må bäst och tack för att du läste inlägget!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.