Kryptovalutan Crypterium har gått starkt

Kryptovalutan Crypterium vars APP som ska vara en komplett lösning för kryptohandel har ökat starkt i värde senaste månaden. I samband med ökningen så har man även meddelat ett samarbete med kryptobörs-giganten Binance.

Crypterium har redan över 500 000 användare världen över och deras kort håller på att lanseras just nu. I samband med det så har man lyckats skapa kontakt med Binance. Det är inte bestämt att man kommer att listas på deras kryptobörs ännu men det mesta pekar på att det är målet.

Crypteriums community propagerar hårt för att få igenom en listning vilket är förståeligt då många nog väntar sig att priset lär rusa då. Priset har redan gått upp mycket sedan nyheten kom.

Den 1:a juli meddelade man samarbetet med Binance och sedan dess så har värdet ökat. Just nu så ligger kursen på cirka 0.38 dollar per Crypterium(CRPT).

Kryptovalutan Crypterium

Deras mål, likt så många andra kryptoprojekts, är att revolutionera betalningslösningar och liknande funktioner. Om man kommer att lyckas eller inte återstår att se men det är imponerande att se hur långt man har kommit sedan starten.

I slutet av perioden då ICO:er var som hetast så dök Crypterium upp och sedan dess har det varit rätt så tyst. Nu har man börjat skeppa korten som man ger ut, man har annonserat samarbetet med Binance och vem vet vad mer som komma skall.

Crypteriums värde just nu enligt siffror från CoinMarketCap.com:

Bitcoin svänger kraftigt

Det är väldigt spännande att följa kryptovärlden just nu, framförallt Bitcoin. Sektorn är väldigt volatil som vanligt men det verkar vara en ny våg på gång. Jag tror inte att vi har Facebooks projekt Libra att tacka för allt detta utan det har nog varit på gång länge.

Bitcoins kurs har fallit kraftigt sedan den toppade runt 20 000 dollar men nu har den återhämtat sig till mer än halvvägs av det värdet. Jag personligen tror att teknologin bakom, och kanske även Bitcoin, kommer att förändra världen och hur vi ser på pengar. Det är en spännande tid att leva i!

Köpa och Sälja Bitcoin

Om du vill köpa, sälja eller skicka Bitcoin eller andra kryptovalutor så kan du börja med att läsa inläggen här på bloggen för att komma igång.

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x