Räntefria SMSlån

SMSlån. Ett ord som får det att skära sig i öronen på i stort sett alla som hör det. Men ibland kan SMSlån vara behjälpliga när man har ont om andra alternativ. Ska man ta ett SMSlån så bör man ta ett räntefritt och i det här inlägget har jag listat flera alternativ med räntefria SMSlån.

Oftast så erbjuder aktörer räntefria SMSlån till förstagångskunder som en del i en kampanj för att sprida sitt namn men också för att få in nya kunder. Man ska dock komma ihåg att även om ett lån är räntefritt så kan det läggas på startavgifter, fakturaavgifter och andra avgifter.

Det gäller alltså att läsa noggrant innan man ingår något avtal. Det sista man vill göra är att hamna i en sits där man sitter och betalar av räntan på sitt lån utan att ha råd att betala själva lånet i sig.

Räntefria SMSlån:

  • Ferratum – Hos Ferratum kan du låna upp till 5000 kr i 30 dagar tack vare deras kreditsystem.
  • Loanstep – Loanstep erbjuder kunder att låna 5000 kr räntefritt i upp till 14 dagar.
  • Meddelandelån – Litet men ändå, Meddelandelån erbjuder räntefria lån på 500 kr i 15 dagar.
  • Risicum – Risicum erbjuder dig i genomsnitt 30 dagar räntefritt på Kreditlånet.
  • Viaconto – (Näst populärast) Hos Viaconto kan du rätt och slätt låna 6000 kr räntefritt  i 30 dagar.
  • Vivus – (Populärast) -Förstagångskunder kan låna upp till 5000 kr räntefritt i upp till 30 dagar.

Men har man koll på avgifterna och är man samtidigt helt säker på att man kan betala av lånet i tid så behöver SMSlån inte vara så farliga som de låter.

Att nyttja räntefria SMSlån kan bli exakt den räddningen som behövs i en väldigt prekär situation och använder man en långvarig och pålitlig aktör som de i listan så blir det åtminstone billigare och bättre än att ta vilken som helst.

Jag hoppas att du slipper ta SMSlån överhuvudtaget men om du nu behöver ta ett så kan du åtminstone hitta ett räntefritt alternativ här i listan.

Räntefria SMSlån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.