Cashback hos Mintos och ny långivare

Inlägget är reklam för Mintos och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

Mintos plattform för investeringar i internationella P2P-lån har fått en ny långivare från Ukraina. Räntan på lånen väntas hamna runt 13%. Utöver det så har också två långivare en kampanj där de ger cashback hos Mintos när man investerar i deras lån.

Det är i regel bra när en plattform får in en ny långivare eftersom att det betyder att fler lån kommer att bli tillgängliga. Samtidigt så är det skillnad på långivare och långivare, vissa är mer seriösa än andra och har bättre eller sämre avtal.

Att kunna få cashback på en investering är aldrig fel, det betyder att du får pengar tillbaka när du investerar deras lån. Det är en kampanj man har för att locka investerarnas intresse. Det är inte ovanligt att långivare temporärt erbjuder cashback hos Mintos.

www.ihallandeinvest.se spacer

Ny långivare

Den Ukrainska långivaren som nu har gått med i Mintos heter Alexcredit. Bolaget grundades år 2017 och har sedan dess blivit ett ledande företag inom den inhemska marknaden för lån. Alexcredit godkänner cirka 20 till 30 % av förfrågningarna man får vilket jag tycker borde tala för att de ställer hårda krav på låntagare.

Alexcredit har lockat runt 120 000 kunder sedan starten och växer med cirka 10 000 nya kunder i månaden. Det borde betyda en fin tillökning av möjliga lån att investera i hos Mintos plattform.

Deras lån kommer att ligga på mellan vanligtvis 50 till 325 euro och man kommer att erbjuda återköpsgaranti.

Cashback hos Mintos

Det är alltså två långivare som börjar ge cashback hos Mintos på sina lån under en viss tid. Långivarna heter Credius och ExpressCredit. Deras erbjudanden skiljer sig en aning åt men bägge ger pengar tillbaka på investeringar i deras lån.

Mellan 8:e till 22:a juli 2019 så gäller kampanjen som ger dig en viss % av pengarna du investerat tillbaka på kontot. En perfekt bonus framförallt för den som redan investerar i lån från dessa två långivare.

Credius är verksamma i Rumänien och var faktiskt det första låneföretaget i landet som lanserade en digital lösning för att kunna ta lån. Hur mycket du får i cashback från Credius beror på hur mycket du investerar.

Investerar du, det här gäller totalt i lån från Credius under perioden, mellan 100 till 499 EURO så får du 1% cashback. Investerar du 500 till 999 EURO så får du tillbaka 1.5% av pengarna och investerar du över 1000 EURO får du 2% cashback.

ExpressCredit som är aktiva i Botswana ger dig 2% cashback på investeringar i deras lån oavsett totala summan.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Viktigt att tänka på

Cashbackkampanjerna gäller endast för lån som du investerar i via Mintos primära marknad, det vill säga inte andrahandsmarknaden. Du måste också gå med i kampanjen Innan du investerar, det gör du lätt på deras hemsida.

Mer cashback

På tal om cashback, har du läst att jag redan tjänat in över 1000 kr på väldigt kort tid? Jag är väldigt ny till konceptet cashback men jag älskar det redan. Du kan läsa mer om det via länkarna här nedanför:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.