Cashback på investeringar i P2P-lån hos Mintos

Nu kan man återigen få cashback på investeringar i P2P-lån hos Mintos. Det är tack vare deras kampanj för att få investerare att sprida riskerna som man har den möjligheten. Allt du behöver göra för att ta del av bonusen är att ställa in din autoinvest-portfölj enligt deras direktiv.

Kampanjen går som sagt ut på att få investerare att sprida sina risker för att det gynnar investerarna. Jag må vara lite cynisk men det känns som om Mintos snarare gör det här för att gynna sig själva.

Om investerarna diversifierar i många olika sorters lån så blir det bättre för Mintos än om alla investerare bara siktar på att ta lånen med högst avkastning.

”Diversifierings-strategin” som Mintos kallar den går ut på att man har en autoinvestportfölj som är balanserad mellan risk och avkastning. Den väntas ge cirka 12.5% avkastning per år, lånen väntas vara i snitt 25 månader långa och man tar emot lån från alla 41 långivare i 21 olika länder.

Som tack för det så får man 1% cashback på sina investeringar i lånen som görs enligt den mallen av ens autoinvestportfölj.

Cashback på investeringar i P2P-lån hos Mintos

Så hur tar jag del av bonusen?

Det är enkelt att ta del av cashback på investeringar i P2P-lån hos Mintos! Du som redan är medlem går in under ”Auto Invest” i menyn och trycker sedan på ”Create new Auto Invest strategy”. Då får du upp 3 förslag på färdiginställda portföljer som Mintos har skapat.

Du väljer sedan följande alternativ och sedan så är du igång. Pengarna som lånas ut i den portföljen ska du automatiskt få 1% cashback på om du inte ändrar några inställningar.

Är du inte redan medlem så blir du det snabbt genom att Klicka Här.

Men du får skynda dig lite för erbjudandet gäller fram till 12:e augusti i år, det vill säga det gäller hela nästa vecka.

Är det värt att ta del?

Det är helt upp till dig men personligen så gör jag det inte. Jag har redan inställda portföljer som rullar på bra och det finns en hel del långivare hos Mintos som folk är tveksamma till.

Jag tror helt enkelt inte att det är värt den risken man tar att hamna i dåliga lån för att få 1% cashback men jag kan ha fel.

PS. Du har väl läst mitt inlägg om att du kan få cashbacks(återbäring) på dina onlineköp?

Tack för att du läste ”Cashback på investeringar i P2P-lån hos Mintos”!

1 thoughts on “Cashback på investeringar i P2P-lån hos Mintos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.