Ny cashback-kampanj hos Mintos

Den internationella plattformen för P2P-lån vid namnet Mintos har en ny cashback-kampanj. Av och till så erbjuder man cashbacks på investeringar i lån hos vissa långivare. Denna gång så är det två långivare från Ukraina, Dinero och Ukrpozyka, som erbjuder pengar tillbaka vid investeringar i deras lån.

Bägge långivarna ingår i lånegruppen Finko som bestämt sig för att erbjuda cashbacks. Om du är ny till konceptet cashback så föreslår jag att du läser mitt tidigare inlägg: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar.

Kort och gott så är det exakt vad det heter, investerar du i lån från långivarna under perioden då cashback erbjuds, ja då får du en viss procent av pengarna tillbaka. Pengar som du sedan kan investera i flera lån eller ta ut igen.

De två långivarna Dinero och Ukrpozyka erbjuder korttidslån på upp till 30 dagar. Erbjudandet börjar att gälla idag, den 10:e februari och håller på till 16:e februari.

Summan man får tillbaka är inte gigantisk men pengar är pengar! Man får 0.5% av den investerade summan tillbaka i form av en cashback. Detta gäller endast för deras lån som är listade i valutan EURO, endast investeringar som görs via den Primära Marknaden hos Mintos och gäller endast vid investeirngar på över 10 EURO.

Om du ska delta i kampanjen så är det väldigt viktigt att du aktiverar erbjudandet först på Mintos hemsida innan du börjar investera i deras lån. Sedan så ska du inom 7 arbetsdagar ha fått din cashback på kontot.

Sådana här erbjudanden dyker upp av och till hos Mintos och den här gången blev det alltså ukrainska lån som stod för kampanjen. Om du är intresserad av att investera i P2P-lån så rekommenderar jag dig att läsa min jämförelse av olika plattformar: Jämförelse Bondora, Brocc, Lendify och Mintos.

Tack för att du läste inlägget!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Läs Mer

1 thoughts on “Ny cashback-kampanj hos Mintos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.