Få jobb genom bemanningsföretag [Sponsrat inlägg]

www.ihallandeinvest.se

Att få jobb genom bemanningsföretag kan vara ett riktigt bra sätt för någon med lite erfarenhet att komma ut i arbetslivet. Själv så har jag haft ett flertal genom bemanningsföretag som har lett till anställning hos kunden jag arbetade hos. Är man ny i arbetslivet så kan det vara en perfekt start.

Det finns ju som bekant gott om olika aktörer inom branschen för bemanningsföretag. Ett av alla dem bolagen är just Uniflex som är ett auktoriserat bemanningsföretag. Uniflex har jobbat med det här väldigt länge och har under tiden tiden samlat på sig oerhört goda kunskaper och viktiga erfarenheter.

Utöver att Uniflex hjälper dig som arbetssökande att hitta ett jobb så kan du också få hjälp med att skriva ett CV så att dina chanser till att få en anställning blir ännu bättre.

För att göra det ännu enklare för dig att matchas med rätt arbetsgivare så har Uniflex tagit fram tester och undersökningar som du kan vara med i om du vill. På så sätt så lär sig företaget mer om dig och det hjälper i sin tur personerna som jobbar med rekrytering att hitta din nästa arbetsplats

Rekrytering

Uniflex hjälper till med det mesta inom rekrytering och har goda samarbeten med väldigt många företag. Så vare sig om du är en person som söker anställning eller ett företag som söker medarbetare så kan Uniflex hjälpa till.

Yrkesområden

Uniflex är aktivt inom flera olika yrkesområden men satsar först och främst på att rekrytera till industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Man måste inte ha tidigare erfarenhet inom de här områdena för att få anställning.

Kollektivavtal

Uniflex är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har utöver det även kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Det är tryggt att veta att Uniflex samarbetar med stora och väl ansedda aktörer.

Läs mer på deras Hemsida.


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.