Ferratum Bank

Ferratum är en Europeisk bank med lång erfarenhet och stor kunskapsbas. Deras affärsidé är att erbjuda trygga, smidiga och effektiva finansiella tjänster till sina användare. Det har man gjort till över 2 miljoner nöjda kunder sedan 2005 och fortsätter att göra än idag.

Jag har öppnat ett konto eftersom att jag reser en hel del men framförallt för att jag bor på Gran Canaria just nu. Jag väntar på att få mitt kort skickat till mig just nu och ser fram emot att prova deras tjänster. Det skadar liksom inte eftersom att det är gratis.

Ferratum Bankkonto

Ferratum erbjuder bland annat ett bankkonto med tillhörande kostnadsfria Mastercard som fungerar i hela Europa. Utöver det så har du möjlighet att ansöka om en kontokredit på upp till 20 000 kr.

Eftersom att Ferratum är en Europeisk bank så kan du enkelt, och bäst av allt kostnadsfritt, flytta pengar mellan olika konton till och från olika länder och valutor i realtid.

Du har alltid din bank med dig vart du än är på väg plus att du alltid har full kontroll och åtkomst till din ekonomi, på alla enheter när som helst.

 

Det här ingår:

  • Kostnadsfritt Mastercard
  • Bankkonto i flera valutor
  • Flexibel kontokredit upp till 20 000 Kr
  • Skicka pengar via SMS
  • Spara enkelt med bra ränta
  • 24/7 Kundsupport

Att skapa ditt konto hos Ferratum kostar ingenting och det finns inga löpande avgifter. Däremot så sparar du tid och pengar samt får möjligheten att använda kontokredit.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *