Standardrubrik

Finansbloggar

Aktie REA
Kunskaper du inte har råd att vara utan!

Här kan du få kunskaper som jag förmedlar, efter många år som investerare på aktiemarknaden har jag lärt mig en del som jag tror att du kan ha glädje av.
Därför är mitt mål att göra dig till en bättre aktör som kan slå börsproffsen!
Jag heter Jan Öberg och ger ut ett informationsblad som jag kallar AKTIEBREVET, jag bloggar och skriver på Facebook och har skrivit boken Slå börsproffsen! https://www.facebook.com/aktierea.obergcapital

AktieREA
Fondanalys.se
Analys av Crowdfunding

På Fondanalys.se presenterar vi våra stapplande försök att investera i crowdfundingstartups. Kan vi nå 15% avkastning i snitt över en konjunkturscykel?

Fondanalys.se
Ihållande Investeringar
En blogg om mina långsiktiga investeringar på börsen i aktier och fonder.

Läs bloggen för att följa mina långsiktiga investeringar på börsen i aktier och fonder. Målet är att bli ekonomiskt oberoende i framtiden.

https://www.ihallandeinvest.se
Investacus.com
En gladiator i investeringsvärldens Colosseum, som sparar och investerar för bli fri !

Följ med på min resa till ekonomisk frihet ! Jag delar med mig av analyser, tankar, verktyg inspiration och mycket mer för att jag själv ska bli en bättre investerare men även för att göra alla till bättre investerare.

Investacus Saverajus
Miljon som mål
Bloggen om mina resa till att ha en privat förmögenhet på mer än 1 miljon kr.

Bloggen om mina resa till att ha en privat förmögenhet på mer än 1 miljon kr och förhoppningsvis fler miljoner därefter. Jag kommer att spara både i aktier på långsikt och via daytrading samt spara i olika bankkonton och andra investeringsmöjligheter.

https://miljonmal.blogspot.com/
SparaCash
Lär dig spara i aktier och fonder oavsett om du är nybörjare eller proffs

Kostnadsfri plattform för dig som vill lära dig grunderna inom aktier och fonder som sparande eller till och med för pensionssparande

Https://SparaCash.se