Standardrubrik

Försäkringar

Accept Inkomstförsäkring
Accept är ett svenskt försäkringsbolag, som har varit verksamt sedan 1998. Accept erbjuder bland annat inkomstförsäkring.

Inkomstförsäkring är en produkt som kompletterar ersättningen ifrån a-kassan vid arbetslöshet. Försäkringen är framförallt intressant för alla med en inkomst över 25 000 kr/mån. Produkten är därför bred och passar både anställda och egenföretagare.

Accept.se
Europeiska ERV
Europeiska ERV ska vara bäst på att ge resenärer trygghet före, under och efter resan genom unik service över hela världen.

Europeiska ERV är en av de största aktörerna för privat- och tjänstereseförsäkringar i Sverige och försäkrar varje år 1,2 miljoner resenärer och 3,5 miljoner bank- och kreditkort. Med över 90 års erfarenhet är Europeiska ERV ett av de mest meriterade försäkringbolagen i Sverige inom reseförsäkringar. Deerbjuder reseförsäkringar för såväl familjesemestern som sportresan och har även produkter för dig som vill resa runt som backpacker under en längre period. Europeiska ERV är experter på resesäkerhet inom ERGO Insurance Group och är en del av Munich Re, ett av världens ledande återförsäkringsbolag och riskbärare.

Erv.se
ICA Försäkring
ICA Försäkring erbjuder affiliates ersättning för försäljning av bil-, hem- och villa-försäkring.

ICA Försäkring vill bidra till en tryggare vardag för dig och din familj, var ni än är.
Vi erbjuder bra försäkringar till schyssta villkor, våra försäkringar är prisvärda och generöst utformade. För en god magkänsla. Självklart får du med något av ICAs kort bonus på dina försäkringar på samma sätt som när du köper mat i en ICA-butik. Och som grädde på moset får du dessutom en massa bra erbjudanden som kan göra din vardag lite tryggare. Visst låter det bra?

Icaforsakring.se
Länsförsäkringar
Detta är ett försäkringspaket för små företagare vilket innebär företag med upp till 5 anställda och en omsättning på 5 miljoner kronor.

Länsförsäkringars Småföretagarförsäkring – Marknadens lägsta självrisk. Vi bjuder på första självrisken. – Om du tecknar vår småföretagarförsäkring bjuder vi på självrisken vid din första egendomsskada. Alltså skador på prylar eller lokaler.

Lansforsakringarstockholm.se
Moderna Försäkringar
Moderna Försäkringar – Bäst och billigast bilförsäkring

Moderna Försäkringar är en nytänkande utmanare på den svenska försäkringsmarknaden som erbjuder sakförsäkringar för det moderna företaget och individen. Vi erbjuder idag bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, fritidshusförsäkring, båtförsäkring, släpvagnsförsäkring, husvagnsförsäkring samt personförsäkring.

Modernaforsakringar.se
Svedea
Svedea – Försäkring som gör skillnad

Svedea är utmanaren inom svensk försäkring. Hos oss kan du köpa försäkring för bil, motorcykel, snöskoter, båt, ATV, hund, katt och företag.

Den stora fördelen är att vi bara försäkrar sånt som vi verkligen tycker om och förstår oss på. Det gör att vi kan ge dig bättre service, snabb skadehantering och mer försäkring för pengarna. Det är bland annat så vi gör skillnad.

Svedea.se