Standardrubrik

Internettjänster

Bredbandsval
Bredbandsval.se låter dig jämföra bredband på din adress helt kostnadsfritt.

Bredbandsval.se är en gratistjänst som gör det enkelt att jämföra bredband på nätet. Vårt fokus är att förse dig med all information du behöver genom att på ett överskådligt sätt synliggöra de operatörer och deras bredband som du kan få på just din adress.
Det finns andra jämförelsesiter på nätet men det är bara bredbandsval.se som utgår ifrån din adress – på detta sätt fångar vi erbjudanden från konkurrerande operatörer oavsett om du tar emot bredbandet via fiber, TV-uttaget eller telefonjacket.

Jämför bredband
Cashbackshopping
25 kr signup bonus! Inga kostander eller avgifter. Cashbackshopping.se är en av de ledande cashback-sajterna i Sverige.

Som medlem på Cashbackshopping.se får man pengar tillbaka när man shoppar och bokar resor på nätet och det är kostnadsfritt att registrera sig.

Cashbackshopping.se
Compricer
Compricer startades 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi.

Hos oss kan du som konsument enkelt jämföra priser och villkor på bolån, privatlån, billån, sparkonto, aktiehandel, kreditkort, bredband, mobilt-bredband, digital-tv, mobiltelefoni, el, pension, bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, mcförsäkring, båtförsäkring och andra försäkringar. På så sätt sparar du både tid och pengar.

Compricer.se
Eniro Närvarokollen
Har kunderna ditt gamla telefonnummer?

Se till att all din information på nätet alltid är uppdaterat med våran enkla, billiga och smidiga tjänst!

Narvarokollen.eniro.se
Files Fetcher
FilesFetcher – It’s an online tool for searching, cashing and downloading files

• Professional search engine for any other type of desired files • Easy sign up with a 1-week free trial • 24/7 professional support at customers disposal • Completely ads-free • Presently worldwide in Latin America, Europe, Asia and Australia

Filesfetcher.com
InLeed
Inleed erbjuder webbhotell och domännamn för företag och privatpersoner.

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster som vi erbjuder dem och det är bland annat därför vi erbjuder våra kunder telefonsupport dagligen. Vi erbjuder dessutom e-post samt live support via hemsidan för de tider telefonsupporten är stängd.

InLeed.se
Loopia
Loopia är ett av Sveriges största och snabbast växande webbhotell med verksamhet i Sverige, Norge och Serbien.

Vi erbjuder tre webbhotellspaket – Privatpaketet, Företagspaketet och Företagspaketet Plus. I dessa ingår redan från början det mesta man behöver för att publicera sin hemsida på Internet. Utöver våra webbhotellspaket erbjuder vi även domännamn till självkostnadspris och VPS:er.

Loopia.se
One.com
One.com bla Bästa Budgetval i ett helt unikt test av webbhotel genomfört av tidningen Internetworld.

One.com är Sveriges billigaste webbhotell. Vi önskar att skapa branschens bästa produkt till det absolut bästa och mest konkurrenskraftiga pris. Vi erbjuder våra kunder tre olika paketlösningar.

Länk till One
Rabattkoder SV
RabattKoder SV är en kostnadsfri tjänst som drivs för att du ska spara pengar när du handlar online.

Genom att ta del av våra rabattkoder så är det bara du som sätter gränser för hur mycket du kan spara när du handlar online. Eftersom att det inte kostar något så har du verkligen ingenting att förlora men allt att vinna.

Facebook.com/rbksv/