Standardrubrik

Bloggar

Aktie REA
Kunskaper du inte har råd att vara utan!

Här kan du få kunskaper som jag förmedlar, efter många år som investerare på aktiemarknaden har jag lärt mig en del som jag tror att du kan ha glädje av.
Därför är mitt mål att göra dig till en bättre aktör som kan slå börsproffsen!
Jag heter Jan Öberg och ger ut ett informationsblad som jag kallar AKTIEBREVET, jag bloggar och skriver på Facebook och har skrivit boken Slå börsproffsen! https://www.facebook.com/aktierea.obergcapital

AktieREA
Björn Larsen
Mitt gamla reseforum har nu blivit en världskarta med bloggar där jag försöker samla information från de ställen jag har besökt. Klickar du på ett land kommer du till en blogg för detta land. Jag tror jag börjar med Sverige. En av alla de bloggar jag lagt ut här.

Jag tar ofta med mig kameran när jag är ute och reser. Per bil, flyg, cykel eller till fots. Jag försöker även få med mig en del fakta från området jag besöker. Mycket för att andra frågar “var har du nu hållit hus?” och suckar uppgivet.

touristinformation Sweden
Fondanalys.se
Analys av Crowdfunding

På Fondanalys.se presenterar vi våra stapplande försök att investera i crowdfundingstartups. Kan vi nå 15% avkastning i snitt över en konjunkturscykel?

Fondanalys.se
Ihållande Investeringar
En blogg om mina långsiktiga investeringar på börsen i aktier och fonder.

Läs bloggen för att följa mina långsiktiga investeringar på börsen i aktier och fonder. Målet är att bli ekonomiskt oberoende i framtiden.

https://www.ihallandeinvest.se
Investacus.com
En gladiator i investeringsvärldens Colosseum, som sparar och investerar för bli fri !

Följ med på min resa till ekonomisk frihet ! Jag delar med mig av analyser, tankar, verktyg inspiration och mycket mer för att jag själv ska bli en bättre investerare men även för att göra alla till bättre investerare.

Investacus Saverajus
Miljon som mål
Bloggen om mina resa till att ha en privat förmögenhet på mer än 1 miljon kr.

Bloggen om mina resa till att ha en privat förmögenhet på mer än 1 miljon kr och förhoppningsvis fler miljoner därefter. Jag kommer att spara både i aktier på långsikt och via daytrading samt spara i olika bankkonton och andra investeringsmöjligheter.

https://miljonmal.blogspot.com/
Pålänge By
Pålänge.nu är ett community för Pålänge by där ni hittar ett mer om samhället i galleriet och bloggen där jag skriver om byns fritid, föreningar, aktiviteter, evenemang m.m.

Påläng eller Pålänge (Puling) som vi också kallar det ligger i Kalix Kommun. Intresserad av historian om Påläng? Du kan även hitta alla föreningar i Påläng här.

Läs vad som skrivs i i Bloggen eller kolla in bilder på vår speciella natur i Pålänge Galleri som uppdateras med bidrag från lokala fotografer.

Pålänge.nu
SparaCash
Lär dig spara i aktier och fonder oavsett om du är nybörjare eller proffs

Kostnadsfri plattform för dig som vill lära dig grunderna inom aktier och fonder som sparande eller till och med för pensionssparande

Https://SparaCash.se
StefTravels
Min blogg, på engelska, om mitt resande!

Via denna blogg kan du följa mitt resande och dagliga liv på min resa genom livet!

StefTravels.com
Svenska Backpackers
Alla reser vi på olika sätt! Just denna sida och detta nätverk är alltså skapat för resenärer som gärna har lite mer fart och fläkt än det som erbjuds på en resort.

Tanken med denna sida är att knyta ihop de olika grupperna som finns på Facebook(Se nedan) samt att bli den aboslut bästa portalen för backpackers! Här på hemsidan så kommer du att lätt och snabbt kunna hitta all information som du kan tänkas behöva om just Ditt resmål.

Inte bara det utan du kommer att ha tillgång till oerhört mycket inspirerande information av alla dess olika slag som kan hjälpa dig att hitta nästa destination. Än så länge så är sidan väldigt ny så räkna med ständiga förbättringar och uppdateringar!

Svenskabackpackers.se