Standardrubrik

Privatlån

Advisa
Advisa har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges ledande aktörer inom lån. Genom att samla ett tjugotal banker och låneinstitut under ett och samma tak tvingar vi bankerna att tävla om att erbjuda bästa möjliga villkor till alla kunder.

Våran tjänst: Helt kostnadsfri. Du får erbjudanden från flera banker. Personlig rådgivare som hjälper till att välja rätt lån. Endast en kreditupplysning.

Advisa.se
Arcadia Finans
Arcadia Finans är en ny tjänst, vars syfte är att göra det enklare för konsumenter att snabbt och enkelt hitta den rätta finansieringslösningen.

Via Arcadia Finans hittar du enkelt via en enda webbplats en kredit eller ett lån som passar just Dig. Lån från 10 000 till 400 000 utan säkerhet. Motta låneerbjudanden från flera banker. Snabbt besked på din låneansökan.

Arcadiafinans.se
AXO Finans
Axo Finans är en oberoende låneförmedlare. Vi förmedlar lån till Sveriges ledande låneinstitut och banker.

Vi skickar din ansökan till de banker vi samarbetar med. Detta gör det enklare för oss att hitta det bästa privatlånet till dig, anpassat efter dina behov. Vi samarbetar med flera banker vilket innebär att vi får flera låneerbjudande. Därefter kontaktar vi dig för att presentera det bästa erbjudandet.Lån upp till 500 000 kr

Axofinans.se
Bank Norwegian Privatlån
Bank Norwegian är en internetbank för privatmarknaden. Banken säljer enkla, standardiserade inlåning- och utlåningsprodukter via internet.

Vi ska, med hjälp av tekonologi och innovation, förse våra kunder med de bästa lösningarna för köp och användning av finansiella tjänster över internet. Du ska alltid ha tillit till att du får en av marknaden bästa villkor som kund hos oss!
Bank Norwegian AS är ett dotterbolag helägt av Norwegian Finans Holding ASA. Norwegian Finans Holding ASA är uteslutande ett förvaltningsbolag och har inga andra funktioner än att förvalta aktierna i dotterbolaget. Det ingår i dag, 28/4-17, inga fler företag i koncernen.

Banknorwegian.se
Bynk
Bynk – Som en bank borde fungera

Är du lika trött på krångliga villkor och tråkiga bank-appar som vi är? Tanken med Bynk är att vi vill skapa en bank som man faktiskt vill använda. En bank som är lätt att förstå och där kunden bestämmer. Vi försöker vara så transparenta det bara går för att du som kund ska förstå varför vi ger en viss ränta. Vi kommer ge alla våra kunder tips och de verktyg dom behöver för att kunna förstå och förbättra sin ekonomiska situation.

Bynk.se
Compricer
Compricer startades 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi.

Hos oss kan du som konsument enkelt jämföra priser och villkor på bolån, privatlån, billån, sparkonto, aktiehandel, kreditkort, bredband, mobilt-bredband, digital-tv, mobiltelefoni, el, pension, bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, mcförsäkring, båtförsäkring och andra försäkringar. På så sätt sparar du både tid och pengar.

Compricer.se
Consector
Consector är låneförmedlaren som hjälper privatpersoner att hitta de bästa villkoren för bolån, privatlån, billån och kreditkort. Consector är experter på lån och krediter och ska revolutionera hur konsumenter upphandlar lån och krediter i Norden.

Consector har tillstånd till förmedling av konsumentkrediter och står under tillsyn av Finansinspektionen. Consector samarbetar med många av Sveriges ledande bank- och kreditaktörer och kreditupplysningar görs via upplysningscentralen (UC). Tjänsten är kostnadsfri och går att använda utan att förbinda sig till något.

Consector.se
Direkto
Privatlån, eller blancolån som det också heter, är ett lån som inte kräver någon säkerhet. Vi hjälper dig hitta den lägsta räntan och bästa villkoren med bara en kreditupplysning.

Allt du behöver göra är att fylla i en låneansökan så återkommer vi med låneerbjudande från flera långivare, så kan du välja det lånet som passar dig bäst. Baserat på din lön och kreditvärdighet kan du låna upp till 500 000:-.Om du har en medsökande kan du oftast få bättre villkor.

Direkto.se
Freedom Finance
Freedom Finance är ett fristående bolag som samlat flera långivare och deras olika lån under ett och samma tak.

Vi arbetar som en oberoende låneförmedlare från långivarna och kan erbjuda kunderna det största sortimentet av lånelösningar på den svenska marknaden. Vi hjälper kostnadsfritt privatpersoner att hitta ett optimalt privatlån, med en av marknadens lägsta räntor, som passar kundens lånesituation.
Grundkrav för låntagarna (kreditprövning sker): Minst 18 år. Årsinkomst minst 100 000 kr. Inga obetalda skulder hos kronofogden (skuldsaldo)

Freedomfinance.se
ICA Banken
ICA Bankens affärsidé är att genom finansiella tjänster göra varje dag lite enklare för ICAs kunder, samt öka kundernas lojalitet till ICA och minska ICA-butikernas och ICA ABs transaktionskostnader för främmande bank- och kreditkort. Bra ränta, tydliga villkor och låga avgifter karakteriserar erbjudandet.

Lånebelopp: 20 000 – 350 000 kr
Uppläggningsavgift: 0 Kr
Aviavgift: 0 kr

IcaBanken.se