Standardrubrik

Resebloggar

Björn Larsen
Mitt gamla reseforum har nu blivit en världskarta med bloggar där jag försöker samla information från de ställen jag har besökt. Klickar du på ett land kommer du till en blogg för detta land. Jag tror jag börjar med Sverige. En av alla de bloggar jag lagt ut här.

Jag tar ofta med mig kameran när jag är ute och reser. Per bil, flyg, cykel eller till fots. Jag försöker även få med mig en del fakta från området jag besöker. Mycket för att andra frågar “var har du nu hållit hus?” och suckar uppgivet.

touristinformation Sweden
Pålänge By
Pålänge.nu är ett community för Pålänge by där ni hittar ett mer om samhället i galleriet och bloggen där jag skriver om byns fritid, föreningar, aktiviteter, evenemang m.m.

Påläng eller Pålänge (Puling) som vi också kallar det ligger i Kalix Kommun. Intresserad av historian om Påläng? Du kan även hitta alla föreningar i Påläng här.

Läs vad som skrivs i i Bloggen eller kolla in bilder på vår speciella natur i Pålänge Galleri som uppdateras med bidrag från lokala fotografer.

Pålänge.nu
StefTravels
Min blogg, på engelska, om mitt resande!

Via denna blogg kan du följa mitt resande och dagliga liv på min resa genom livet!

StefTravels.com
Svenska Backpackers
Alla reser vi på olika sätt! Just denna sida och detta nätverk är alltså skapat för resenärer som gärna har lite mer fart och fläkt än det som erbjuds på en resort.

Tanken med denna sida är att knyta ihop de olika grupperna som finns på Facebook(Se nedan) samt att bli den aboslut bästa portalen för backpackers! Här på hemsidan så kommer du att lätt och snabbt kunna hitta all information som du kan tänkas behöva om just Ditt resmål.

Inte bara det utan du kommer att ha tillgång till oerhört mycket inspirerande information av alla dess olika slag som kan hjälpa dig att hitta nästa destination. Än så länge så är sidan väldigt ny så räkna med ständiga förbättringar och uppdateringar!

Svenskabackpackers.se
Tobias Barkskog
Blogg med inriktning på resor, foto och ekonomi.

Blogg med inriktning på resor, foto och ekonomi.

Tobias Barkskog