Snabbt avbetalat lån hos Lendify

Vissa lån betalas helt klart av snabbare än andra men det här är var lite extremt. Det tog bara två månader, dvs. två avbetalningar, innan låntagaren hade betalat av hela lånet. Ett intressant scenario som väckte mitt intresse och min nyfikenhet.

Jag investerade i lånet i juli och idag så blev det alltså helt avbetalat, intressant tycker jag som undrar varför man lånar cirka 70 000 kr i två månader? Det får vi nog aldrig veta men man kan ju alltid spekulera!

Vem vet, kanske var det någon som tog ett lån och satsade allt på rött på roulette och vann? Hur det än gick till så är det bra att låntagaren kunde betala av lånet, det är ju faktiskt huvudsaken.

Här nedanför kan du se hur lånet ser ut och hur avbetalningen gick till:

avbetalat lån lendify p2plån

Visst är det bra att få tillbaka investerat kapital fort men det hann inte bli mycket ränta att betala där inte. Om du undrar varför jag investerade just 306 kr så var det för att jag investerade 250 kr som normalt plus att jag hade cirka 60 kr från avbetalningar att investera.

Det jag inte riktigt vet är om personen betalade av totalt 136 000 kr eller hur det hela nu gick till. Jag kan inte tro att han var tvungen att betala hela räntan eftersom att han betala av så fort. I så fall så hade han betalat en hel del för att låna pengar i två månader.

Oh well, dags att börja leta efter nya lån att investera i! Som tur är så verkar antalet lån hos Lendify ha börjat öka på, igår så fanns det väldigt gott om nya lån att välja och vraka mellan. Har jag tur så är det så även idag.

Har du varit med om något liknande för dina investeringar i P2P-Lån? Kommentera gärna och berätta!

Läs Mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.