Fler och fler lån tillgängliga hos Lendify?

Det är glädjande att se att Lendify verkar ge ut fler och fler lån. Antingen det eller så har jag haft tur med min timing när jag kollat vilka lån som finns tillgängliga att investera i. Idag när jag kikade så fanns det över 10 st lån uppe på sidan.

Att det finns många lån tillgängliga är A och O för min strategi eftersom att jag investerar manuellt. Det fanns ett lån som jag tyckte var värt att investera i och det var lånet högst upp i listan.

Jag investerar endast i lån med minst 10% årlig avkastning och tar därmed en större risk men får också förhoppningsvis en högre avkastning.

Det tar dock en del tid att manuellt leta efter lånen som jag skall investera i men jag tycker att det är värt den tid som det tar så länge som det fortsätter i den här takten.

Här nedanför kan du se lånen som fanns tillgängliga just när jag kikade, efter att jag tagit bilden så fylldes det på med ännu fler.

Fler och fler lån tillgängliga hos Lendify?

Jag hoppas att det här kan hålla i sig och att det kommer finnas många olika lån öppna för investering framöver. Har jag tur så kommer det gott om lån med över 10% årlig avkastning.

Min portfölj består just nu av 14 stycken lån och inget släpar för tillfället efter med sin avbetalning. trots att 95% av lånen ligger i den högsta möjliga riskklassen. Det vore ju helt fantastiskt om det fortsätta på den vägen långt framöver. Peppar, peppar!

Hur ser din strategi för att investera i P2P-Lån ut? Kommentera gärna och berätta här nedanför eller på Facebook!

Lendify Omdöme

Du kan läsa mitt omdöme om att investera i Lendify genom att Klicka Här.

Diskutera P2P-Lån på Facebook

I gruppen P2P-Lån på Facebook så kan du lära dig mer, dela tankar och få feedback med andra medlemmar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.