Går bättre och Bättre hos Lendify

jag har nu investerat hos Lendify, en marknadsplats och mellanhand för P2P-lån, i snart ett år. När jag började investera via deras tjänst så ville jag utvärdera den ordentligt och ingick i flera olika slags lån med varierande längd, ränta och riskklass. Sedan dess så har jag sadlat om och effekten börjar synas.

I början så hade jag en portfölj med flera olika slags lån bestående av olika slags riskklasser. Rätt så snart så insåg jag att det spelade mindre roll vad lånet har för riskklass eftersom att lånen som sackade efter med betalningarna inte enbart var lånen med högst riskklass.

Så jag tänkte om och valde att satsa stenhårt på högsta möjliga riskklass för att få högsta möjliga avkastning. Eftersom att jag har tänkt investera via Lendify i många, många år framöver så känns det OK med högre risk om det kan ge mig högre avkastning.

Framförallt med tanke på att Lendify har ett gediget system för att återkalla lån där låntagaren inte sköter sina avbetalningar som planerat.Avksatning hos Lendify

Nu ökar min avkastning sakta men säkert och om ett par år så kommer det att se riktigt fint ut. Just nu så ligger jag på över 7% avkastning vilket inte kan ses som fy skam eftersom att lånen är betydligt mindre känsliga mot lågkonjunktur än vad till exempel aktier på börsen är.


Läs mer på Lendify.se


Med det sagt så ska avkastningen uppåt och jag siktar på att ha minst 11% avkastning per år. För att nå dit så ska jag fortsätta ingå i högrisklån och när jag har likvida medel över så kommer jag även att investera mer via tjänsten.

Det är för att diversifiera mitt sparande och investerande mer än att bara satsa stenhårt på börsen. Det kommer att gynna sig i längden.

Gå med du också och kika in utbudet för det kan vara ett bra sätt att minska riskerna i helhet för ens investeringar.

Länk till Lendify + Länk till Facebookgrupp om P2P-lån

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
äldasta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christer
Christer
5 augusti, 2017 18:41

Bra inlägg! Lägg gärna till för tydlighetens skull huruvida de sponsrar dig eller ej.

Martin
7 augusti, 2017 09:13

Ja och nej angående sponsring. Du har ju affiliatelänk så ett indirekt samarbete har ni ju (inget fel i det dock).

Börje Börman
7 augusti, 2017 12:41

När man står inför valet av investering för framtiden bör man betänka att en investering i en sedelpress är den investering som snabbast ger avkastning.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers