Ny strategi för att investera hos Lendify

Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Lendify. [Läs Mer]

Att bygga upp en ny portfölj genom att investera hos Lendify den manuella vägen är något som jag vet kommer att ta tid. Dock så lägger jag ändå hellre tiden det tar att leta lån än att använda deras automatiska investeringskonton.

Jag tänker som så att det får helt enkelt ta den tid som det tar att hitta attraktiva lån. I slutändan så blir det bättre än att sitta i ett automatiskt investeringskonto där jag blir påtvingad mindre attraktiva lån.

Portföljen består just nu endast av 10 lån och det kommer bli svårt att visa upp portföljen på ett smidigt sätt i fortsättningen. Detta efter att jag fick ett tips av en annan investerare som har en väldigt intressant taktik.

Det här är lånen som jag har just nu och visst det går inte snabbt att bygga upp en portfölj med 500 kr i månaden men sakta men säkert så ökar den i storlek.

lendify portfölj p2plån investera i lån

Ny strategi

Strategin som personen tipsade om tar ännu mer tid och manuellt pysslande men det lät i mina öron som en klockren taktik. Han har alla lån separata på ett eget konto och när ett lån börjar släpa efter så lägger han ut det till försäljning på andrahandsmarknaden.

På så sätt så blir han av med sina släpande lån och kan fokusera på att behålla lånen som betalas av enligt plan. Jag tänker ge mig an den här taktiken för att se om det går lika bra för mig som för honom.

Tyvärr betyder det att det blir svårt att visa upp bilder på portföljen men jag får försöka lösa det på något annat sätt. Som du kan se så är det inte helt omöjligt att hitta lån med runt 10% i ränta(avkastning) innan skatt.

Det tar lite tid men det känns som om det faktiskt är värt det i slutändan. Jag kommer med en ny rapport och uppdatering om hur det går med den nya strategin längre fram.

Tack för att du läste ”Ny strategi för att investera hos Lendify”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.