Lån hos Lendify – Hitta enklare med notiser

Inlägget är reklam för Lendify och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

När man lån hos Lendify att investera i den manuella vägen så kan det verka hopplöst. Det kommer dagligen nya lån men räntan, det vill säga avkastningen, är ofta för låg. I alla fall för min smak. Jag letar helst efter lån med minst tvåsiffrig ränta för att det skall kännas värt det med tanke på risken.

Vill man så kan man ju sitta och uppdatera hemsidan hela tiden för att hitta nya lån hos Lendify att investera i. Det tar tyvärr mycket tid och fokus vilket inte riktigt håller i längden.

Om du inte redan har gjort det så kan du aktivera så att du får ett e-mail från Lendify när nya lån finns tillgängliga. Den funktionen fungerar rätt så bra men riktigt bra lån brukar kunna ha hunnit fyllas upp redan innan ens e-mail kommer fram.

Därför så kan det vara gynnsamt för ens egen skull att blanda lite. Det vill säga håll koll på din e-mail i väntan på notiser men logga in på hemsidan ibland och kolla själv också.

Jag fick till exempel följande e-mail idag men när jag hade loggat in på hemsidan så var lånet redan fullt finansierat:

”Hej,

Det finns ett lån tillgängligt för manuell investering på Lendify:

Lån-id: 940530
Belopp: 45 495 kr
Löptid: 4 år
Kreditklass: F
Ränta (efter avgifter): 10,15%”

Att aktivera notiser via e-mail är lätt och gratis, du gör det genom att logga in på hemsidan. Igår så hade jag tur nog att hitta ett lån med över 11% ränta hos Lendify, det kändes lovande inför framtiden.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Notiser för lån hos Lendify

Allt du behöver göra för att aktivera notiserna är att logga in på Lendifys hemsida. Direkt på första sidan som du visas efter inloggning kan du på vänster sida aktivera notiserna. Såhär ser det ut på bild, notiserna är markerade med en röd ruta:

Lån hos Lendify - Hitta enklare med notiser

Se till att den är ikryssad och sen så är du färdig på hemsidan för stunden. Resten sköts av sig självt. När nya lån kommer in på hemsidan för manuell investering så kommer du att få ett e-mail om det. Skönt va? Förhoppningsvis kan detta underlätta ditt investerande hos Lendify.

Bloggaren och Twittraren Pappa Betalar har skrivit ett inlägg om att Lendify måste höja räntorna.

Kom ihåg cashback

Om du har missat det så tycker jag helt klart att du bör läsa mitt tidigare inlägg: Cashback är återbäring du inte bör missa. Där får du tips och råd om hur du kommer igång med att få pengar tillbaka på i stort sett varje köp som du gör online.

Reser du mycket? Då finns det gott om bland annat hotell, flygbolag etc. att handla via får att få återbäring. Shoppar du online? Det finns tusentals butiker att välja och vraka mellan. Utöver det så finns det alltifrån kontorsmaterial, bildelar, tandhygien och mycket, mycket mer att få återbäring på när du handlar. Kika in det redan idag och sluta slösa bort pengar som du istället till exempel kan investera. Kör hårt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.