Handel Pågår hos Pepins

Handeln i onoterade bolag sker vid olika tillfällen hos Pepins och just nu så är handeln öppen. Logga in för att se vilka 32 bolag som du kan handla med just nu. Missa inte heller Smartgroups nyemission som just nu är öppen för deltagande.

Handelsperioden pågår mellan 13:e och 18:e juni. Du kan besöka Pepins genom att klicka här.

För min egen del så kommer jag inte att handla något vid det här handelstillfället. Istället så inväntar jag att bolagen jag vars nyemissioner jag deltagit i ska bli aktiva för handel.

FrilansFinans väntas öppnas för handel innan slutet på året och det ska bli oerhört spännande att se hur marknaden värderar bolaget efter emissionen. Man satsar just nu på att expandera i Europa och enligt senaste rapporten så verkar det gå framåt på den fronten.

Det blir också spännande att se hur handeln i Pepins egen aktie artar sig under det här fönstret. Jag har stora förväntningar på Pepins men jag har tålamod och kommer att behålla aktierna i ett par år framöver för att verkligen kunna vara med på färden.

Även om du inte tänker köpa något så kanske du är intresserad av att se utbudet som finns just nu. Det är gratis att bli medlem, finns inga löpande avgifter och du binder dig inte till att delta i någon nyemission genom att bli medlem. Så om du bara vill kika runt så är det bara att bli medlem.

För mina övriga bolag så dröjer det längre innan det är dags för handel men jag har inte bråttom. Jag köpte in mig i de onoterade tillväxtbolagen just med tanken att hålla aktierna långsiktigt.

UrbanGreen och Taku-Taku är två bolag jag tror starkt på och väntar med spänning på mer information om deras kommande framgångar.

Besök Pepins genom att klicka här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.