Investerade i FrilansFinans via Pepins

Idag så var det äntligen dags att köpa nästa onoterade bolag då jag investerade i FrilansFinans via Pepins. Pepins är en plattform där man kan investera i onoterade tillväxtbolag, det vill säga bolag som inte har noterats på vanliga börsen.

FrilansFinans är ett bolag som tillhandahåller fakturering för egenanställda eller frilansare. Deras tjänst gör att man enkelt och effektivt kan skicka fakturor som privatperson. Det betyder att man inte behöver starta ett eget företag för att till exempel fakturera för sina tjänster.

Att jag investerade i FrilansFinans via Pepins bör inte vara förvånande eftersom att jag har skrivit om det tidigare. Du kan hitta det inlägget här.

Så varför väljer jag att investera i FrilansFinans?

Det är av flera anledningar som jag valt att köpa in mig i bolaget. Den främsta är att jag själv använder FrilansFinans och jag är oerhört nöjd med deras system och kundtjänst.

Jag har flera gånger fakturerat via FrilansFinans och det har gått bra varje gång, eventuella småfel som har uppstått har deras kundservice kunnat lösa direkt.

”But wait, there is more”, bolaget håller just nu på att expandera till hela Europa. Sköter man det lika bra utomlands som i Sverige så bör man ha extremt goda möjligheter att lyckas bra utanför Sverige.

Sist men inte minst så har bolaget höjt sin omsättning något otroligt på sistone och fortsätter man utvecklingen åt samma håll samtidigt som man lyckas dra ned på omkostnaderna medan man knyter till sig nya kunder… Ja då finns det i mina ögon oerhört mycket att hämta för bolaget.

Min post

Med en ansträngd privatekonomi så fick jag inte loss mer än 3750 kr att investera i bolaget. Det blev alltså 75 st aktier och jag ser med spänning fram emot vad bolaget kommer att leverera!

Såhär ser min portfölj hos Pepins ut just nu:

portfölj med onoterade aktier hos pepins

Jag rekommenderar att du läser mitt tidigare inlägg om FrilansFinans där jag kikar mer på ekonomin med mera. Om du istället vill gå direkt till erbjudandet på Pepins hemsida så kan du klicka Här.


Kommer du att delta eller avstå erbjudandet om att investera via FrilansFinans nyemission? Berätta gärna om varför!

1 thoughts on “Investerade i FrilansFinans via Pepins

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.