Kom Igen Pepins Kom Igen!

Jag är ett stort fan av Pepins plattform där jag nu investerat i totalt tre olika bolag, bland annat direkt i Pepins. Men nu var det ett tag sedan jag investerade därigenom. Det har inte dröjt på grund av en brist av utbud utan snarare på grund av att det har saknats intressanta cases.

Tidigare så har jag investerat i FrilansFinans, UrbanGreen och som sagt i Pepins. Det är tre bolag som jag tror starkt på och två av bolagens tjänster använder jag själv.

Jag blev faktiskt rätt så nyfiken på Buyersclub men efter diskussioner med andra investerare i Facebookgruppen för Pepins (länk i botten av inlägget) så valde jag att avstå den möjligheten.

Det är dags att Pepins hittar och knyter till sig ett nytt kanonerbjudande. Det blir lite långtråkigt att som investerare behöva vänta flera månader på möjligheter. Samtidigt så förstår jag att man inte vill ta in vad som helst och att utbudet är snålare för onoterade tillväxtbolag.

United Spaces skulle kunna vara intressant att kika på men värderingen på 90 miljoner kronor innan emissionen känns rätt så hög.

Pepins behöver hitta ett nytt Alvestaglass som kan erbjuda en god investeringsmöjlighet.

Med allt det sagt så har jag fortsatt stort förtroende för Pepins team som arbetar hårt med att förbättra sidan och med att få in nya investeringsmöjligheter.

Nu är jag ju själv också delägare i Pepins vilket känns roligt och lovande. Jag ser också fram emot att få se hur det går för FrilansFinans. Jag använder FrilansFinans tjänster när jag fakturerar och det har fungerat oerhört bra.

Delägarkraften är intressant och ett roligt sätt att marknadsföra och stötta ett bolag på. Jag tror starkt på det här konceptet och håller tummarna för att vi inom kort har flera intressanta möjligheter att kika på.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.