Succébolaget Alvestaglass höjer utdelningen med 67%

Alvestaglass som har varit ett av Pepins flaggskepp har precis höjt sin utdelning med 67%. Ett gott tecken men samtidigt så ska man komma ihåg att direktavkastningen fortfarande endast ligger på 0.74% gentemot senaste kursen.

Via Pepins plattform kan man investera i onoterade tillväxtbolag som ännu inte gett sig in på de största börserna. Ett av bolagen som varit med länge är Alvestaglass och bolaget har verkligen levererat.

Bolaget har gått väldigt starkt och gett väldigt fin avkastning till investerarna som deltog i deras nyemission.

Nu har man också meddelat att utdelningen höjs med 67%. Ingen liten höjning räknat i procent men som sagt så ligger direktavkastningen på 0.74%. Alltså ingen megautdelare riktigt än men kan man fortsätta att höja utdelningen så finns det god potential på lång sikt.

Man kan köpa in sig i bolaget via Pepins plattform under de handelsperioder som bolaget är öppet för handel.

Det finns även gott om andra bolag och nyemissioner att handla med eller delta i på plattformen.

Att få vara med från en sån pass tidigt nivå kan vara väldigt lukrativt om man är långsiktig men det finns ju också givetvis stora risker med att investera i tillväxtbolag. Alla går inte lika bra som Alvestaglass har gjort men prickar man in rätt så kan man göra riktigt bra köp.

Alvestaglass säljer glass med nytänkande och kvalitativt utbud. Man siktar på att hålla en väldigt hög servicegrad och med egen distribution samt rimliga priser. I deras utbud så finner man att nästan all glass är glutenfri samt att bolaget erbjuder laktosfri och sockerfria alternativ.

Bolaget har alltså gått väldigt bra sedan investerare tog del av nyemissionen och man har hjälpt till med att få ut Pepins namn till nya investerare.

Jag själv äger inga aktier i Alvestaglass men det är glädjande att se att bolaget går starkt framåt och att utdelningen höjs för aktieägarna. Jag hoppas att FrilansFinans kan göra en liknande resa.

Det låter trots allt som en redigt bra investering när man kan stötta bolaget genom att sitta i solen och äta deras glass!

Är du medlem hos Pepins? Bli det idag, kostnadsfritt, och se över utbudet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.