Taku-Taku hos Pepins ser intressant ut

Jag hade knappt hunnit bli färdig med min uppmaning till Pepins att leverera ett intressant case och så dök det upp ett intressant case. Vilken timing! Taku-Taku verkar vara ett bolag som är perfekt för att nyttja delägarkraften på flera olika sätt.

Varför tycker jag att Taku-Taku hos Pepins ser intressant ut? Jo på grund av följande anledningar:

  • Att äta grönt och utan kött ligger rätt i tiden, fler och fler ser fördelarna med att ändra kosten för sin hälsa, för samhället och för djurens skull.
  • En restaurangkedja är perfekt för delägarkraften som Pepins bidrar med då man kan gå och äta god och nyttig mat samtidigt som man stöttar bolaget man investerat i.
  • Man siktar in sig på en marknad som väntas växa stort i Sverige och övriga världen.

Än så länge så vet vi inte exakt hur högt eller lågt bolaget värderas innan emissionen så det återstår att kika på det innan vi vet om det verkligen är ett lukrativt erbjudande eller inte.

Sen så är jag också lite tveksam till att man har ett centralkök som ska leverera mat till butikerna, kan man verkligen hålla samma höga kvalité då som en restaurang som lagar allting på plats?

Det verkar faktiskt som att det går med tanke på att man har vunnit och nominerats till olika priser för maten. (Källa: Food-Supply.se)

Som sagt så ser erbjudandet att investera i Taku-Taku hos Pepins onekligen intressant ut men just nu så ska jag invänta mer info innan det går att avgöra om det blir ett köp eller inte. Fast jag är rätt så beslutsam om att det blir ett köp, kommande information avgör snarare om det blir ett stort eller litet köp.

Handeln i bolaget öppnar inte förrän i mars och innan dess så har vi förhoppningsvis fått mer kött på benen!

Jag har själv länge tänkt lägga om kosten och blir jag delägare i Taku-Taku så har jag ännu en anledning att börja äta mer grönt! Allt som hjälper…!

1 thoughts on “Taku-Taku hos Pepins ser intressant ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.