Tre aktiva & Två kommande kampanjer

Att investera i tillväxtbolag är riskfyllt men kan också bli väldigt bra affärer om bolagen levererar. Att hinna in innan övriga marknaden i ett case som man tror starkt på kan bli lukrativt. Ökad risk men möjligtvis ökad reward och just nu finns det tre stycken aktiva nyemissioner i onoterade tillväxtbolag.

Pepins plattform ger dig möjligheten att göra just det. Du får tillgång till många olika erbjudanden från bolag som vill genomföra nyemissioner eller aktiespridningar.

Kvalitén på bolagen varierar kraftigt och det gäller att man verkligen gör sin hemläxa. Jag har investerat i fyra olika bolag hittills. Bolagen är FrilansFinans, Pepins, Taku-Taku samt Urbangreen. Alla fyra är bolag som jag tror starkt på.

Just nu så finns det tre aktiva kampanjer. Kampanjerna är United Spaces, Kronfönster och Golfstar. Jag har inte investerat i någon av kampanjerna men United Spaces släppte nyligen en fin nyhet som fått mig att överväga möjligheten.

I maj så kommer två andra kampanjer att öppnas upp. Det är Litium och Smartgroup som ska genomföra nyemissioner. Litium ser någorlunda intressant ut och jag ska sätta mig in i caset för att se om det eventuellt blir ett köp där.

Smartgroup är jag desto mera tveksam till men jag får ta och läsa mer även där.

Nyheten som United Spaces släppte handlade om att samarbeta med Swedavia som driver Arlanda för en storsatsning där. Blanda annat ska man etablera ett co-working kontor där vilket jag tror kan bli en hit för personer som har en layover och som vill få lite arbete gjort under tiden. Jag återkommer om det.

Under tiden så ta chansen och gå med hos Pepins! Där får du tillgång till forum där man har direktkontakt med bolagen som man har investerat i. En riktigt grym funktion då man kan få klara och raka svar direkt från bolaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.