Få hjälp med ditt CV

Är det dags att söka jobb? Det kanske var ett tag sedan du skrev din CV? Om du har svårt för att skriva just en CV så finns det, som tur är, hjälp att få!

Ett fint och koncist CV är oerhört bra att ha när man skall söka jobb. Det gäller ju att sticka ut bland andra ansökande och att visa sig på framkant. Gör det redan från start med ett välskrivet CV som är snyggt strukturerat.

På så sätt så ökar du dina chanser att få en anställning. Ett bra CV ska enligt mig vara snabbläst, lättläst och innehålla all viktig information som kan tänkas behövas.

Jag har faktiskt jobbat en tid som rekryterare och då fick jag gå igenom många CV:n. Väldigt många var slarvigt skrivna och sådana skippades direkt.

Hittar man ett stavfel i en CV och personen skriver ”jag är noggrann” så åker det ut direkt, eller gjorde åtminstone där jag jobbade.

Personligen så tycker jag inte längre att det är särskilt svårt att skriva ett CV, men första gången jag skulle göra det så var jag hyfsat förvirrad. Det tog ju sin lilla tid och resultatet blev knappt OK.

Hade jag då haft hjälp eller riktigt bra mallar tillhands så hade det säkerligen gått smidigare och blivit bättre.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

CV-Mallen

Om du behöver tillgång till professionella CV mallar eller hjälp att skriva ett CV som sticker ut så kan du klicka på länken.

Länken går till CV-Mallen.se som har gott om olika CV-mallar som kan underlätta för dig när du vill skapa ett riktigt snyggt CV. På så sätt kan du snabba upp och underlätta processen!

Du får även hjälp med att skriva ett personligt brev vilket också är väldigt viktigt. Att presentera sig själv på ett proffsigt och stilrent sätt gör säkerligen att ens chanser till anställning ökar.

Tänk på att lyfta fram dina egenskaper och vad som gör dig till en tillgång för företaget. Varför ska företaget anställa dig? Sälj in dig och gör det på ett ödmjukt sätt som ändå tydligt lyfter fram dina styrkor.

I CV:n så gäller det att få den som läser att bli intresserad av att anställa just dig. Vad skulle du själv vilja läsa i en CV om du var rekryterare? Det finns ju givetvis mycket att tänka men det är värt att lägga tid på.

Tack för att du läste ”Få hjälp med ditt CV”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.