Nytt projekt hos Tessin: Lokaler med långa hyreskontrakt

Det har dykt upp en ny investeringsmöjlighet hos Tessin vars plattform är gjord för att crowdfunda investeringar i fastighetsprojekt. Projektet drivs av en erfaren fastighetsutvecklare som nu alltså har förvärvat två hyresfastigheter i Umeå.

Den totala lokalytan uppgår till så mycket som 1992 kvadratmeter och delas alltså på två hyresfastigheter som i sin tur innefattar fyra kommersiella lokaler. Lokalerna är i dagsläget redan uthyrda med långa hyreskontrakt vilket får ses som positivt.

Totalt så värderas fastigheterna till 31 miljoner kronor och belåningsgraden ligger på cirka 72%. Driftnettot däremot uppgår till cirka 2 miljoner kronor som motsvarar en direktavkastning på cirka 6.4%.

Det som bolaget vill göra nu är att låna upp till 5.3 miljoner kronor för att refinansiera det redan befintliga lånet för fastigheterna.

Lånet ska löpa på mellan 12 till 36 månader och årsräntan ligger på 7%. Lånet säkerställs med en fastighetspant samt en aktiepant. Efter att lånet har löpt tolv månader så har låntagaren att börja amortera lånet

Minsta investeringsnivå i just det här projektet ligger på 30 000 kr. Projektet har 5 dagar kvar och man är i skrivande stund 73% finansierade. Det finns god anledning att tro att projektet hinner bli fullt finansierat innan tiden rinner ut.

För dig som är intresserad av antingen det här projektet eller på Tessins övriga projekt så rekommenderar jag att du besöker deras hemsida för att kolla in utbudet och möjligheterna som erbjuds där.

Nyhetsbrev

Jag får fortlöpande information till min mail om nya projekt vilket du också kan få. Allt du behöver göra är att besöka hemsidan för att sedan signa upp dig på deras nyhetsbrev. Då kommer du automatiskt att bli meddelad när nya projekt är uppe och om annat som rör Tessins platform.

Det kan vara bra att göra det så att man inte missar några nya attraktiva investeringsmöjligheter. Best of luck med dina investeringar!

Klicka här för att besöka Tessin.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.