Sammanfattning V. 26 – Bloggen fyller 1 år

Vecka 26 blev en brutal vecka för portföljerna. Det är ovant att se nedgång på börsen tre dagar i sträck efter det vänliga börsklimatet. Frågan som många ställer sig nu är om det är dags att hoppa skeppet eller om man ska sitta kvar och hålla ut.

Jag är själv lite orolig över den kommande utvecklingen men tills vidare så kommer jag att behålla innehaven. Det kan dock ändras snabbt om nedgången fortsätter nästa vecka.

Men det här kommer inte som en överraskning. Börsen har matat på riktigt länge nu och svängningar kommer att ske. Jag är nyfiken på vad droppen som gör att det rinner över kommer att bli, om det nu ens sker. Nordkorea? Trump? Who knows. Tills dess att något katastrofalt sker så fortsätter jag att investera enligt plan.

Desto roligare är det att prata om att bloggen fyller 1 år! Det känns lite smått overkligt att tiden har gått så fort. Jag kommer att skriva mer om det i ett inlägg nästa vecka och bombardera er med statistik!

Fondportföljen

Fondportföljen har gått cirka 3,7 % back sedan förra veckorapporten. Brutalt kan tyckas men vi får se vad nästa vecka har att bjuda på.

Såhär ser Fondportföljens innehav ut idag:

Fonder Fondportföljen Investera Utveckling Innehav

Såhär såg Fondportföljens innehav ut förra veckan:

Fonder Fondportföljen Investera Utveckling Innehav

Lendify

Hos Lendify så går det desto bättre än vad det gör på börsen, åtminstone för mig. Nästan alla lånen ligger i fas och jag har snart nog med kapital för att ingå ett nytt mikrolån!

Lendify P2P-Lån

Så kolla in Lendify, det är ett riktigt bra sätt att diversifiera portföljen på!

Utdelningsportföljen

Portföljen med utdelningsaktier har också utvecklats negativt under veckan som varit. Castellum AB är tillbaka på röda siffror och flera andra bolag har tappat många % under veckan som varit. Riktigt tråkigt att se men inte mycket att göra någonting åt just nu.

Såhär ser Utdelningsportföljens innehav ut idag:

Utdelningsaktier investering utveckling

Såhär såg Utdelningsportföljens innehav ut förra veckan:

Utdelningsaktier investering utveckling

Ett år med bloggen

Som sagt så har bloggen fyllt 1 år och det kommer jag att skriva mer om i veckan som kommer. Portföljerna är inte exakt lika gamla som bloggen men under månadens gång så har alla funnits i över 1 år.En spännande och rolig resa, som precis har börjat för den delen! Tack för att du är med på resans gång! Ha det bäst!


Läs om att Investera i onoterade bolag via Pepins


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.