Sammanfattning V. 10 – Cannabisaktierna Uppåt Bitcoin Nedåt

Cannabisaktierna smått upp sedan förra veckan och Bitcoin har tappat igen. Efter att nästan ha nått upp till 100 000 kr igen så är Bitcoin nu strax nere på 70 000 kr. Inom kort bör det bli fint köpläge där om nedgången fortsätter i samma takt.

Cannabisaktierna

Jag har inte mycket att rapportera denna vecka heller tyvärr men det är glädjande att se att Canopy tagit sig över 30 dollar per aktie igen. Vi får se om den lyckas hålla sig kvar där eller om det blir fortsatt stagnation nästa vecka.

 

Cannabisportföljen den här veckan:

cannabisaktier

Cannabisportföljen förra veckan:

Cannabisaktierna V 9

Kryptovaluta

Testet med kryptovalutorna som du kan läsa mer om här ligger just nu 0.01758604 BTC (1270 kr) plus vilket är en fortsatt nedgång sedan förra veckan.

Pepins

Sitter som på nålar och inväntar Taku-Taku hos Pepins! Missa inte deras kampanj för jämställdhet som ger kvinnor 100 kr i välkomstbonus.

P2Plån

Portföljerna hos Mintos tuffar på i lagom takt.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i!

Trine

Kom ihåg att kika in Trine där du genom min kod “IHÅLLANDEINVEST”kan få €5 rabatt när du testar din första investering på minst €25. Att blanda investeringar med välgörenhet kan bli en fin win-win.

Veckans inlägg

Tack för att du läste “Sammanfattning V. 9 – Portföljerna tuffar på”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *