Sammanfattning V. 11 – Bitcoin faller vidare

Söndag igen och dags för ännu en veckorapport. Eftersom att jag är lite halvt utslagen av en förkylning så blir det ett kortare inlägg än vanligt. Bitcoin faller vidare och vi är snart nere på tidigare bottennivå, ser vi samma mönster som förra gången så bör det vara köpläge runt 58 – 55 000 kr.

Cannabisaktierna

Utvecklingen i sidled fortsätter för cannabisaktierna. Marknaden står lite smått i stiltje och många inväntar noteringen av TGOD. Det ska bli spännande att se hur IPO:n levererar. Jag äger den indirekt genom Aurora så jag har valt att inte köpa någon post i bolaget.

Aphria och Canopy har återhämtat sig en del och vi får se om det håller i sig. Sektorn behöver nu stora och positiva nyheter för att lyfta vidare mot nya höjder. Det ska också bli spännande att få se nästa veva av kvartalsrapporter.

Cannabisportföljen den här veckan:

portföljen med cannabisaktier

Cannabisportföljen förra veckan:

cannabisaktier

Pepins

Sitter som på nålar och inväntar Taku-Taku hos Pepins! Missa inte deras kampanj för jämställdhet som ger kvinnor 100 kr i välkomstbonus.

P2Plån

Hos Mintos har det inte hänt mycket under veckan som varit men allting rullar på i normal takt.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i!

Veckans inlägg

Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 11 – Bitcoin faller vidare”!

2 thoughts on “Sammanfattning V. 11 – Bitcoin faller vidare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.