Sammanfattning V. 11 – Bitcoin faller vidare

Söndag igen och dags för ännu en veckorapport. Eftersom att jag är lite halvt utslagen av en förkylning så blir det ett kortare inlägg än vanligt. Bitcoin faller vidare och vi är snart nere på tidigare bottennivå, ser vi samma mönster som förra gången så bör det vara köpläge runt 58 – 55 000 kr.

Cannabisaktierna

Utvecklingen i sidled fortsätter för cannabisaktierna. Marknaden står lite smått i stiltje och många inväntar noteringen av TGOD. Det ska bli spännande att se hur IPO:n levererar. Jag äger den indirekt genom Aurora så jag har valt att inte köpa någon post i bolaget.

Aphria och Canopy har återhämtat sig en del och vi får se om det håller i sig. Sektorn behöver nu stora och positiva nyheter för att lyfta vidare mot nya höjder. Det ska också bli spännande att få se nästa veva av kvartalsrapporter.

Cannabisportföljen den här veckan:

portföljen med cannabisaktier

Cannabisportföljen förra veckan:

cannabisaktier

Kryptovaluta

I takt med att priset på BTC faller mer så är vi snart tillbaka på bottennivåerna som vi såg innan senaste vändningen. Bevaka runt 55 – 58 000 kr, jag spekulerar som så att det är fina nivåer att handla på.

Testet med kryptovalutorna som du kan läsa mer om här ligger just nu 0.0172529 BTC (1080.17 kr) plus vilket är en fortsatt nedgång sedan förra veckan.

Pepins

Sitter som på nålar och inväntar Taku-Taku hos Pepins! Missa inte deras kampanj för jämställdhet som ger kvinnor 100 kr i välkomstbonus.

P2Plån

Hos Mintos har det inte hänt mycket under veckan som varit men allting rullar på i normal takt.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i!

 

Veckans inlägg

Tack för att du läste “Sammanfattning V. 11 – Bitcoin faller vidare”!

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
äldasta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
per palmer
per palmer
18 mars, 2018 15:36

Det är alltid lika intressant att läsa dina brev och få andra infallsvinklar än sina egna!
Krya på dig!
MVH Per

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers