Sammanfattning V. 13 – Bitcoin faller vidare

Ännu en vecka avklarad och idag så börjar en ny månad. Bitcoin faller vidare och det ska bli spännande att se när det vänder upp igen. Möjligtvis fina köplägen just nu för den som investerar långsiktigt. Cannabismarknaden har varit rätt så lugn under veckan som varit.

Cannabisaktierna

Jag har sålt av Hydropotechary och Harvest One Cannabis för att få loss kapital till resandet i Thailand. Det kan bli återköp längre fram men jag funderar på att sälja av alla småbolag för att endast satsa på Aphria, Aurora och Canopy.

Marknaden har varit rätt så lugn under veckan som varit och det ska bli intressant att se när nästa uppsving påbörjas. Efter omröstning i senaten så bör marknaden ha ökat förtroende men vi är ju som sagt inte i mål riktigt ännu.

Nästa omröstning i senaten sker 7 juni, då är det make or break.

Cannabisportföljen den här veckan:

Cannabisportföljen förra veckan:

Kryptovaluta

Testet med kryptovalutorna som du kan läsa mer om här ligger just nu  0.01640053 BTC plus vilket motsvarar  926 kr.

Bitcoins pris har tappat mycket den senaste tiden och många inom marknaden är oroliga för framtiden. Jag är inte ett dugg orolig, jag tror stenhårt på tekniken och förr eller senare så kommer en uppvärdering att ske.

Har man is i magen och möjligheten att kunna låsa upp sina pengar långsiktigt så ser jag det som fina köplägen för BTC just nu.

Pepins

Sitter som på nålar och väntar på info från Pepins! Jag väntar på info angående Taku-Taku:s nyemission som jag har starka förhoppningar på. Har du läst in dig? Du kan fortfarande investera!

P2Plån

Jag skrev i veckan ett inlägg om att jag nu har totalt över 100 lån hos Mintos!

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i!


Bli medlem hos Bonusway och få återbäring när du handlar på nätet!


Veckans inlägg

Tack för att du läste “Sammanfattning V. 13 – Bitcoin faller vidare”!

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers