Sammanfattning V. 15 – Rejäl uppsving för marknaden

Som ni kanske har märkt så är jag lite smått inaktiv just nu jämfört med tidigare. Anledningen till det är att min vistelse i Thailand närmar sig sitt slut och jag försöker njuta maximalt av tiden som jag har kvar. Snart är jag hemma igen och då blir det nya tag.

Under veckan som varit så har det varit Thailändskt nyår, Songkran, som firas med ett enormt vattenkrig. Det är verkligen väldigt roligt och något som alla borde uppleva minst en gång i livet, om man inte har något emot att bli väldigt, väldigt blöt.

Cannabisaktierna

Vi såg en rejäl uppsving för marknaden efter positiva nyheter från USA. Det är väldigt positivt att Trump börjat diskutera frågan och att till och med Jeff Sessions pressas kring ämnet. Det ska bli väldigt spännande att följa utvecklingen.

Cannabisportföljen den här veckan:

Cannabisportföljen förra veckan:

Kryptovaluta

Testet med kryptovalutorna som du kan läsa mer om här ligger just nu 0.01698967 BTC (1157.36 kr) plus. Upp ca 200 kr sedan förra veckan.

Bitcoin har tagit ett hyfsat kliv uppåt i värderingen. Det var på tiden och väldigt roligt att se. Nu gäller det att uppgången håller i sig och så kan vi vara på väg mot nya höjder, men det är givetvis väldigt tidigt att ropa hej ännu.

Pepins

Investeringsmöjligheterna fortsätter hos Pepins! Nu kan man bli delägare i United Spaces, jag själv står över och väntar med fortsatt spänning på nyheter kring nyemissionen av Taku-Taku.

P2Plån

Portföljerna rullar på hos Mintos! Autoinvestkontona sköter sig själva så det är bara att avvakta.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i!


Veckans inlägg

Tack för att du läste “Sammanfattning V. 15 – Rejäl uppsving för marknaden”!

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers