Sammanfattning V. 19 – Svagt uppåt i Kanada

Svagt uppåt för innehaven inom cannabismarknaden i Kanada. Bitcoin rekylerar nedåt och Facebook ryktas ta fram sin egen kryptovaluta. Samtidigt så är sommaren här på riktigt och veckorna rullar vidare. Letar intressanta ICO:er att investera i.

Cannabisaktierna

Aphria Inc har verkligen återhämtat sig, det var på tiden. Från 9,81 förra veckan till 11,43 den här veckan, inte illa.

Sektorn verkar ha lugnat ner sig lite och alla blickar nu mot den tredje och förhoppningsvis sista omröstningen i senaten. Jag tror, med betoning på tror, att vi kommer att se en uppvärdering fram till omröstningen för att sedan se en dipp i dagarna innan.

Det skulle spegla mönstret från tidigare omröstningar. Om det blir så att legaliseringen röstas igenom så lär vi på sikt se en stor uppvärdering men vid sådana stora nyheter så finns det alltid risk för sell on news effect.

Det ska bli väldigt, väldigt spännande att se hur sektorn utvecklar sig och inom en månads tid så vet vi resultatet från tredje omröstningen.

Cannabisportföljen den här veckan:

Cannabisportföljen förra veckan:

Pepins

Fortfarande tre kampanjer öppna och två nya som öppnar inom kort. Missa inte chansen utan Gå in och bli medlem redan nu så att du är redo inför kommande erbjudanden.

P2Plån

Portföljerna rullar på hos Mintos! Jag har ju tre portföljer där med konton som är så kallade autoinvestkonton som sköter sig själva.

Jag har nu också ett autoinvestkonto hos Bondora som jag börjat utvärdera för att se hur deras tjänst och hemsida fungerar.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i! Fast Invest är en ny plattform som du kan hitta i listan som länkas ovan.

Veckans inlägg


Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 19 – Svagt uppåt i Kanada”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.