Sammanfattning V. 20 – Cannabisaktierna återhämtar sig

Efter flera stora nyheter från bolagen i Kanada, bland annat Canopy Growth Corp som vill listas på NYSE, så har marknaden sett ett tillflöde av kapital under veckan. Investerare har börjat köpa in sig inför omröstningen och är redo för vad som komma skall.

Cannabisaktierna

Canopy Growth Corp har gått väldigt fint i veckan och har starkt momentum med sig in i kommande vecka. Aphria Inc har fortsatt att leverera sedan förra veckan och det känns stabilare i sektorn nu än på länge.

Det är inte omöjligt att vi ser en tillfällig dipp innan omröstningen då vissa säkrar kapital eller säljer inför omröstningen. Om allt vill sig väl så röstas lagförslaget C-45 igenom och cannabis blir således lagligt att köpa och sälja under regulation.

Cannabisportföljen den här veckan:

Cannabisportföljen förra veckan:

Kryptovaluta

Bitcoin har hållit sig starkare än vad jag hade förväntat mig under veckan som varit. Fortsätter det såhär så ser det väldigt positivt ut framöver.

Pepins

Du kan fortfarande köpa in dig i bolagen United Spaces och Litium. Gå in och bli medlem redan nu så att du är redo inför Smartgroup som lanseras på plattformen här näst.

P2Plån

Portföljerna rullar på hos Mintos! Jag har ju tre portföljer där med konton som är så kallade autoinvestkonton som sköter sig själva.

Jag har nu också ett autoinvestkonto hos Bondora som jag börjat utvärdera för att se hur deras tjänst och hemsida fungerar.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i! Fast Invest är en ny plattform som du kan hitta i listan som länkas ovan.

Veckans inlägg


Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 20 – Cannabisaktierna återhämtar sig”!

4 thoughts on “Sammanfattning V. 20 – Cannabisaktierna återhämtar sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.