Sammanfattning V. 24 – Bitcoin mot attraktiva nivåer

Under veckan så har handeln hos Pepins öppnat igen, cannabismarknaden väntar med spänning på nyheter om tilläggen och Bitcoins kurs har rört sig i sidled. Vi börjar närma oss attraktiva nivåer att köpa Bitcoin på igen.

Cannabisaktierna

Det har inte hänt mycket med kurserna under veckan. Majoriteten av investerarna inväntar vidare nyheter kring lagförslaget C-45 och många sitter som på nålar.

Om förhandlingarna drar ut på tiden så kan det skrämma iväg investerare men baserat på det som senaten uttalat sig om så låter det möjligt att vi snart ska få ett svar.

Får vi positiva besked så tror jag att Canopy kommer nå en ny ATH inom kort.

Cannabisportföljen den här veckan:

cannabisaktierna v 24

Cannabisportföljen förra veckan:

cannabisaktierna v 23

Kryptovaluta

De senaste gångerna som priset för Bitcoin har legat runt dessa nivåer så har vi sett studsar uppåt 80-90 000 kr. Har man även planer på att hålla länge så kan man göra en god affär nu om vi se en uppvärdering inom kort. Bevaka för att se var kursen tar vägen näst, det är inte alls omöjligt att den faller ytterligare.

Läs mer om kryptovaluta

Pepins

Handeln är öppen hos Pepins just nu! Man kan fortfarande investera i Smartgroups nyemission. Gå in och bli medlem för att ta del av utbudet.

Läs mer om Pepins

P2Plån

Portföljerna rullar på hos Mintos! Jag har ju tre portföljer där med konton som är så kallade autoinvestkonton som sköter sig själva.

Jag har nu också ett autoinvestkonto hos Bondora som jag börjat utvärdera för att se hur deras tjänst och hemsida fungerar.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i! Fast Invest är en ny plattform som du kan hitta i listan som länkas ovan.

Veckans inlägg

 


Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 24 – Bitcoin mot attraktiva nivåer”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.