Sammanfattning V. 29 – Bitcoin siktar upp igen

I väntan på att cannabismarknaden ska börja bygga momentum igen inför legaliseringen så är det glädjande att se Bitcoin leta sig uppåt i värderingen. Kursen för Bitcoin har legat och skvalpat på de här nivåerna en längre tid nu.

Cannabisaktierna

Jag sitter fortfarande med mina aktier i Blackberry och det närmar sig säljläge. Förmodligen så säljer jag Blackberry under veckan som kommer och börjar invänta återköpet i cannabisaktierna.

Jag siktar på att köpa in mig i Canopy Growth Corp igen och möjligtvis Aurora om den börjar falla som jag väntar mig. Men Canopy Growth Corp är utan tvekan aktien jag sneglar mest på för att köpa in mig i.

Den är nere på väldigt attraktiva nivåer just nu men jag vågar hålla ut ett tag till, när vi närmar oss september så bör ett köp börja närma sig.

Om Aurora inte skulle börja falla inom kort så kan det bli så att jag utökar i Aphria istället då jag tror stenhårt på bolagets förmåga att leverera goda resultat.

Cannabisportföljen den här veckan:

cannabisaktierna v 29

Cannabisportföljen förra veckan:

cannabisaktierna vecka 28

Kryptovaluta

Bitcoin tragglar vidare på nivåer som vi har sett sedan början på året. Bryter vi ut över 70 000 kr så finns det förhoppningsvis utrymme för kursen att stiga en bit. Skulle vi gå ned under 60 000 kr så lär vi se en fortsatt dipp.

Läs mer om kryptovaluta

Pepins

Smartgroup har fortfarande sin emission öppen hos Pepins och Skymap ska lanseras inom en snar framtid, missa inte det! Pepins plattform är ett riktigt bra alternativ till börsen som jag kan rekommendera varmt.

Besök Pepins

P2Plån

Mina portföljer hos Mintos och Bondora fortsätter att rulla på av sig själva.

Här kan du läsa min lista över olika P2P-plattformar.


Veckans inlägg


Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 29 – Bitcoin siktar upp igen”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.