Sammanfattning V. 32 – Köpte portfölj hos Bondora

Ännu en vecka avklarad och vi är nu en vecka närmre legaliseringen i Kanada. Under veckans gång så sålde jag Blackberry och inväntar köp i cannabisaktierna igen. Jag köpte även en portfölj hos Bondora för att pröva på deras andrahandsmarknad.

Cannabisaktierna

Som du kan se så är det lite tomt i portföljen just nu. Men snart blir det återinträde i Canopy Growth Corp och Aurora Cannabis precis enligt plan. Det kan dock komma att bli så att jag slutar dela min exakta portfölj öppet och endast visar vilka bolag jag äger.

Canopy Growth Corp har återhämtat sig en del men jag vågar tro på fortsatt möjlighet till köpläge innan oktober. Snart ska bolaget släppa sin kvartalsrapport och tidigare när de har släppts så har marknaden reagerat negativt. Det är vid kvartalsrapporterna man får se svart på vitt hur mycket potential som är inkluderat i värderingarna.

Cannabisportföljen den här veckan:

cannabisportföljen vecka 32

Cannabisportföljen förra veckan:

cannabisaktierna i portföljen v 31

Kryptovaluta

Bitcoin fortsätter svänga kraftigt, den var ner en bra bit under 60 000 kr efter att ha gått upp till 70 000 kr. Nu har den nästan återhämtat sig till 60 000 kr igen och vi får tålmodigt vänta för att se vad som händer härnäst.

Läs mer om kryptovaluta

Pepins

Pepins öppnar snart sin handel igen! Var redo den 15:e augusti för då kan man handla i över 20 bolag hos plattformen för onoterade bolag.

P2Plån

Mina autoinvestportföljer rullar på hos Mintos och Bondora. Utöver det så testade jag även Bondoras andrahandsmarknad och köpte en hel portfölj där.

Den portföljen var fylld med högrisklån i Spanien så det ska bli spännande att se hur det artar sig. Blir det hög avkastning eller stor förlust? Återstår att se!

Här kan du läsa min lista över olika P2P-plattformar.


Veckans inlägg


Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 32 – Köpte portfölj hos Bondora”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.