Sammanfattning V. 37 – Utdelningsaktierna ökar + Pepins handel öppnad

Veckan har flugit förbi och jag har varit mindre aktiv än vanligt. Nästa vecka så ska det åtminstone bli två inlägg på bloggen. Utdelningsaktierna har ryckt upp sig väldigt fint vilket har fått den portföljen att nå en ny all time high, det kan jag aldrig klaga på.

Annat än det så har handeln på Pepins öppnat igen vilket alltid är härligt att se. Det ska bli intressant att se hur handeln i Alvestaglass artar sig även om jag personligen inte har köpt in mig i bolaget.

Jag hade gärna gjort det om jag haft kapital till det i dagsläget men istället så inväntar jag FrilansFinans nyemission innan jag ger mig in i något annat bolag.

Du kan läsa mer om det hela på Pepins egen hemsida.

Cannabisaktierna

Den gröna sköna marknaden ser ut att återhämta sig när man ser på HMMJ:s utveckling. Skönt att se! Jag klurar fortfarande på vilket bolag jag ska investera i näst.

Aktierna och Fonden den här veckan

Aktierna och Fonden förra veckan

Lendify

Hos Lendify så kom det i veckan nyheter om en del ändring i villkoren. Bland annat så höjs kraven på hur mycket man behöver investera för att få ut sin 500 kr bonus.

Förut så behövde man investera 5000 kr vilket gav en direktavkastning på 10% men nu så får man istället 500 kr per 10 000 kr vilket blir 5% direktavkastning. En tråkig nyhet från Lendify men ingenting som förändrar mina planer kring att investera där.

Det blir till att trycka in mer där så snart som möjligt så att min kod fortfarande fungerar.

Besök Lendify och bli medlem för att säkra din bonus

Utdelningsportföljen

Utdelningsaktierna har återhämtat sig fint sedan Herr Trump och Herr Kim käftade genom massmedia. Det återstår att se om H&M kan hålla igång momentum och fortsätta övertyga marknaden om att man är ett bolag värt att investera i.

Som sagt så har portföljen nått en ny all time high och det får gärna fortsätta uppåt under nästa vecka.

Såhär ser portföljens innehav ut idag:

Såhär såg portföljens innehav ut förra veckan:

Tack för att du läser! Ha en grymt bra vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.