Sammanfattning V. 7 – Bitcoin tuffar på – Cannabis i sidled

Cannabismarknaden har sett en mindre sättning under veckan. Bitcoin däremot ser ut att vara på väg att återhämta sig. Marknaden för kryptovalutor ser dock betydligt osäkrare ut nu än tidigare och investerare har fått en ordentlig reality check. Ingenting går ju spikrakt upp för alltid.

Cannabisaktierna

Här har det inte hänt särskilt mycket sedan förra veckan. Canopy Growth Corp är dock handelsstoppad just nu vilket är oerhört intressant. Alla undrar över vad för nyheter som väntar.

Blir det något väldigt positivt så kan det lyfta hela sektorn som då förmodligen ser en fin uppsving nästa vecka. Så just nu håller jag tummarna och väntar med spänning på att få höra vad det hela handlar om.

Cannabisportföljen den här veckan:

cannabiskatier v 7

Cannabisportföljen förra veckan:

cannabisaktier vecka 6

Pepins

Jag har tänkt om angående Buyersclub hos Pepins och väljer att avstå investeringstillfället. Detta gör jag efter diskussioner med andra investerare som lagt fram konkurrenterna, t.ex Amazon, som till synes kommer köra om Buyersclub.

P2Plån

Det rullar på hos Mintos och som jag skrev i veckan så har jag nu väldigt få släpande lån där! Glädjande att se och jag ska fortsätta med att investera små summor i många lån för att sprida risken ännu mer.

I gruppen för P2P-lån på Facebook så har det varit mycket prat om Lendify VS Mintos i veckan och Lendify bleknar totalt i jämförelse. Många investerare hos Lendify ser även ut att fly plattformen efter deras senaste ändringar. Lendify ger sig själva möjligheten att kunna sänka räntan på lån (!). Galet! Det inger inget som helst förtroende för investerare och det är förståeligt att folk söker andra möjligheter.

Veckans inlägg

Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 7 – Bitcoin tuffar på – Cannabis i sidled”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.