Sammanfattning V. 9 – Portföljerna tuffar på

Den här veckan har det inte hänt särskilt mycket i mina portföljer. En riktigt mellanvecka men det ska bli spännande att se hur cannabismarknaden artar sig nästa vecka. Det har kommit nyheter om att bolag eventuellt ska listas på Nasdaq vilket kan ge en uppsving för sektorn.

Cannabisaktierna

Sidledes utveckling, inte särskilt händelserikt eller roligt men väldigt nyttigt i det långa loppet. Det stora raset ser ut att vara över och efter korrektionen kan aktierna fortsätta röra sig uppåt.

Om vi får mer nyheter om eventuella listningar på Nasdaq under veckan så tror jag som sagt att det kan ge en uppsving för marknaden.

Vi behöver lite stora och goda nyheter just nu för att påbörja återhämtningen efter korrektionen.

Cannabisportföljen den här veckan:

Cannabisaktierna V 9

Cannabisportföljen förra veckan:

portföljen med cannabisaktier v8

Pepins

Inväntar med spänning mer info om Taku-Taku hos Pepins! Det är som tidigare sagt ett bolag som ligger rätt i tiden med god potential för en fin resa. Det är också ett perfekt bolag för delägarkraften då aktieägare kan gå och äta där för att stötta sitt innehav.

P2Plån

Har varit rätt så lugnt hos Mintos under veckan. Funderar på att lägga in mer kapital där samt att börja utvärdera Bondora.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i!

Veckans inlägg

Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 9 – Portföljerna tuffar på”!

2 thoughts on “Sammanfattning V. 9 – Portföljerna tuffar på

 • Hej Stefan! Du gör ett skit bra jobb.. kollar din sida dagligen.. bra inpott.. Vilken app använder du när du köper aktier? Använder själv avanza och är ganska ny på aktier.. köpte en del cannabis aktier idag..vissa köp har gått igenom men sen har jag runt 5 st väntande som det bara står marknad på? Vad innebär detta? Såg att alla dom som jag köpt har gått upp och jag hade tjänat pengar på dem om köpet hade gått igenom men nu har dem ej det! Såg att giltigheten går ut nu i natt.. får jag inte dem då utan får köpa om dem imorgon till ett dyrare pris? Vad tror du om canopy o cannimed? Dom har stigit sjukt mycket.. tror du det fortsätter uppåt eller man ska vänta på en nedgång och köpa på sig? Med vänlig hälsning, ola

  • Hej, Ola! Tusen tack, det är väldigt roligt att höra att du tycker det! Tack! 🙂
   Jag använder främst Avanza men även Nordnet.
   Om köpen inte har gått igenom så lade du en order på för lågt pris.
   Ja tyvärr så blir det så. Kom ihåg att kurserna visas med 15 minuters fördröjning på Avanza, aktiverar du CEG-avtalet som du finner under din Profil så kan du få realtidskurser vid Köp/Sälj.
   Canopy tror jag stenhårt på, det är jätten på den här marknaden! CanniMed har blivit uppköpta av Aurora och köpet går igenom i maj.
   Med vänlig hälsning,
   Stefan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.