Sammanfattning V. 17 – På resande fot

Jag har varit på resande fot under helgen så inlägget fick därför bli lite försenat. Nu är jag tillbaka i Sverige igen efter att ha spenderat vintern i Thailand. Nu blir det nya tag med investeringarna och skrivandet! Tack till alla som följer bloggen och jag hoppas att ni fortsätter att göra det!

Cannabisaktierna

Det fortsätter att svänga på marknaden i USA. Ena sekunden så är Trump för en fria reglering nästa sekund så vänder han på klacken.

Det blir spännande att följa den här härvan men jag vågar inte tro på något förrän det är 100% spikat och det dröjer nog tyvärr ett tag innan det(om det) händer.

Om Aphria (APH) träffar 9$ och om Canopy (WEED) träffar 25-26$ så tycker jag att det ser ut som väldigt lovande nivåer att handla på, om man planerar att hålla långsiktigt. Det är dock spekulation från min sida men om Canopy träffar 25$ så säljer nog övriga innehav, förutom möjligtvis Aphria, för att placera allt där.

Cannabisportföljen den här veckan:

Cannabisportföljen förra veckan:

Pepins

Det finns nu 3 st öppna kampanjer hos Pepins! Gå in och bli medlem (kostnadsfritt) för att inte missa chanserna till att investera!

P2Plån

Portföljerna rullar på hos Mintos! Jag har ju tre portföljer där med konton som är så kallade Autoinvest-konton som sköter sig själva.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i!


Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 17 – På resande fot”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.