Sammanfattning V. 18 – Bra månad för Bitcoin

Bitcoin har stigit cirka 50% på en månad efter den stora dippen. Det är inte osannolikt att vi ser en dipp och rekyl nedåt nu innan den vänder uppåt igen. Cannabisaktierna har gått upp lite under veckan. Jag själv försöker acklimatisera mig till Sverige efter att ha spenderat vintern i Thailand.

Cannabisaktierna

Canopy har gått upp sedan förra veckan medan Aphria står kvar på exakt samma värde. Aurora å andra sidan har tappat i värde men det har inte varit några större svängningar på marknaden.

Jag har sämre koll nu än tidigare men ska ta mig tid att sätta mig in i marknaden igen nu när jag är tillbaka i Sverige.

 

Cannabisportföljen den här veckan:

Cannabisportföljen förra veckan:

Kryptovaluta

Testet med kryptovalutorna som du kan läsa mer om här ligger just nu 0.01765398 BTC (1480 kr) plus. Dvs. upp cirka 200 kr sedan förra veckan.

BTC har stigit fint den senaste månaden med en uppgång på cirka 50%. Uppgången gör det troligt att en rekyl på grund av vinsthemtagningar kan ske men jag har fortsatt starkt tro på BTC i det långa loppet.

Pepins

Nyemissioner för Kronfonster, Golfstar och United Spaces är just nu öppna hos Pepins! Gå in och bli medlem (kostnadsfritt) för att läsa mer om möjligheterna till investeringar i onoterade tillväxtbolag.

P2Plån

Portföljerna rullar på hos Mintos! Jag har ju tre portföljer där med konton som är så kallade autoinvestkonton som sköter sig själva.

Jag har nu också ett autoinvestkonto hos Bondora som jag börjat utvärdera för att se hur deras tjänst och hemsida fungerar.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i! Fast Invest är en ny plattform som du kan hitta i listan som länkas ovan.

Veckans inlägg


Tack för att du läste “Sammanfattning V. 18 – Bra månad för Bitcoin”!

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers