Veckorapport V 27 2021 – Fin vecka på börsen

Dags för Veckorapport V 27 2021 och för min del har det varit en riktigt härlig vecka på börsen. Detta är mestadels tack vare att spelbolaget Media Games and Invest gått starkt. Jag ser en ljus framtid för det bolaget som är en stor del av min portfölj. Så tack vare det blev det en fin vecka på börsen. Men nu ska vi kika in fonderna och GratisPortföljens vecka!

Veckorapport V 27 2021 – Fonderna lite ned

Portföljen med fonderna som jag investerar i för att investera i automation och AI har knappt rört sig i värde sedan förra veckan. Cirka 50 kr minus men trenden verkar vara positiv fortfarande så vi får se hur det ser ut nästa vecka.

Juli månad så börjar jag även som jag tidigare nämnde att investera 400 kr per fond varje månad istället för 250 kr. Då kommer det gå snabbare att bygga upp värdet på portföljen.

innehavet i portföljen med fonder veckorapport v 27 2021

För den som är ny här så påbörjades portföljen i november förra året så den är väldigt ny. Men tids nog så tror jag att det här kommer att bli fina val, eller jag hoppas det. Det ligger ju i fondförvaltarnas händer nu. Så här ser portföljen med fonderna ut just nu:

alla innehav i fondportföljen med fokus på AI

Det ska bli spännande att se var portföljen är om ett år eller två.

GratisPortföljen

Projektet GratisPortföljen som nyligen steg över 10 000 kr i värde har också backat under veckan som varit. Så här ser utvecklingen ut för veckan:

Gratisportföljens utveckling senaste veckan

Så det finns inte direkt allt för mycket att säga här heller. En seg vecka men sådana behövs för allting kan ju inte bara gå rakt upp hela tiden. Vi såg ett par börser skaka till rejält i veckan, frågan är när det ska falla omkull på riktigt. Jag har svårt att se det hända så länge pandemin pågår för att det är så mycket pengar som flödar in varje månad.

Innehaven ligger rätt så bra till hittills och förhoppningsvis så ska det kunna tuffa på vidare uppåt. Men allra roligast blir det när utdelningarna börjar höjas och mer pengar börjar trilla in, det kommer att ta ett bra tag och det ska ju fyllas på i varje bolag allteftersom.

Så här ser innehaven ut just nu och jag hoppas att vi redan vid nästa veckorapport kan se en återhämtning mot 11 000 kr istället för att värdet går ner närmre 10 000 kr.

alla innehav i Gratisportföljen den här veckan

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.