Veckorapport V 30 2021 – Krypton ser stark ut

Dags för Veckorapport V 30 2021! Det är semestertider och jag har varit lite lat senaste veckorna så det har inte blivit många inlägg. Men nu är tanken att vara back on track och en veckorapport känns som en bra start. Under veckan som varit så har kryptovalutorna återhämtat sig rejält.

Bitcoin har helt klart gått starkast utav kryptovalutorna, som jag investerat i via certifikat, som består av Bitcoin(BTC), Ethereum(ETH) och Cardano(ADA). Min bevakningspost i Arcane Crypto har också gått väldigt starkt, lite trist att jag inte valde att tanka på där i god tid men man kan inte vara med på varje rally.

Men men, nu vi kikar in GratisPortföljen och fonderna!

Fondportföljen hos Savr

Jag skippade ju som bekant två stycken månadsinsättningar i fondportföljen över sommaren. I juli så fyllde jag dock på igen och i samband med det så ökade jag också den månatliga insättningen per fond från 250 kr till 400 kr. Så nu bör värdet på portföljen öka på lite snabbare, förhoppningsvis även tack vare mer avkastning.

Här nedan kan du se grafen över utvecklingen för fondportföljen som jag har hos Savr. Det är skönt att låta det rulla på av sig självt tack vare automatiskt månadssparande.

Grafen över fondportföljens utveckling

GratisPortföljen – Veckorapport V 30 2021

Sist men inte minst så ska vi i sedvanlig ordning kika in projektet GratisPortföljen. I den så investerar jag endast kapital som jag får in från cashback-erbjudanden.

Jag har suttit in ett par hundralappar till från olika cashbacksidor där jag nått upp till utbetalningsnivån. Detta bland annat tack vare ett par olika köp via nätet.

För stunden så har jag tankat färdigt i innehaven som portföljen består av. Tanken var att köpa in Cibus näst men den står så högt just nu så jag vet inte om det är rätt läge för det. Jag har också ögonen på bolaget STAG Industries, tiden får avgöra vilket bolag jag väljer först.

Här nedanför kan du se utvecklingen för GratisPortföljen. Förhoppningsvis så tuggar den vidare mot nya höjder!

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.