Veckorapport V 36 2021 – Fonderna nära 10tkr

Dags för Veckorapport V 36 2021 och denna gång är det återigen fokus på fonderna som är nära en milstolpe. Snart passerar portföljen 10 000 kr i värde och det vore roligt om det skedde innan nästa insättning. Portföljen påbörjades i november förra året så det är roligt att se den växa sig större.

Jag är nästan helt hundra nu på att jag även skall månadsspara i P2P-lån hos Savelend samt i deras aktie. Det kommer bli fint på sikt eftersom att jag får bättre villkor hos Savelend ju fler aktier jag äger.

I övrigt så har ett av mina onoterade innehav äntligen börjat röra sig åt rätt håll. Det gäller egenfaktureringsföretaget FrilansFinans som rapporterade ett starkt kvartal. Roligt och förhoppningsvis så är det början på en stark kursutveckling.

Men vi börjar som alltid med att kika in GratisPortföljen och så blir det även denna veckorapport V 36 2021.

spacer

GratisPortföljens innehav vecka 36

Portföljen har gått ned en aning sedan förra veckan men förhoppningsvis så skall det snart fortsätta tuffa på uppåt. En rolig sak att ha i åtanke är att jag nu kan ta in även SBB i portföljen. Detta sedan bolaget bestämt sig för att införa månadsutdelningar.

Bolaget handlas dock likt Cibus till en redig premie just nu så får vi se när det kan tänkas bli av att plocka in bolaget i portföljen. Så här ser innehaven i portföljen ut just nu:

Veckorapport V 36 2021 gratisportföljens innehav

Det vore givetvis roligt att se portföljen tuffa vidare uppåt men samtidigt så, om Gladstone eller Exchange faller ner lite mer så kan det bli läge att fylla på där. Keep your winners och så vidare. Slutligen, så här ser portföljens utveckling ut denna vecka:

Veckorapport V 36 2021 – Fondportföljen nära milstolpe

Sist kvar har vi alltså portföljen med fonder som närmar sig en fin milstolpe, nämligen ett värde på 10 000 kr. Den var bara cirka 20 kr ifrån att nå det målet i veckan innan det vände nedåt, men tålamod är en dygd sägs det.

Veckorapport V 36 2021 fondernas graf

Jag har också börjat leta efter ytterligare en AI-fond att ta in i portföljen för att bredda satsningen men det är klurigt. Detta eftersom att få finns hos Savr och de som finns har rätt så snarlika eller mer eller mindre identiska innehav. Vi får se hur det artar sig med det.

Tack för att du läste inlägget, vi hörs nästa vecka igen! Du kan också läsa fler inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.