Veckorapport V 37 2021 – Skall spara i lån igen

Dags för Veckorapport V 37 2021! Tidigare har jag skrivit en del om att jag funderat på att månadsspara i P2P-lån hos Savelend igen. Jag har äntligen bestämt mig och tanken är att jag nästa vecka ska påbörja sparandet där igen. Samtidigt som jag investerar i deras lån så investerar jag även månadsvis i deras aktie. Förhoppningsvis blir det lyckat på båda fronterna.

Just ja innan jag glömmer bort det, igen. Bloggaren PappaBetalar har startat en hemsida där du kan svara på undersökningar för att tjäna pengar. Han har riktigt bra koll på den sektorn så jag tror att det kan bli en riktigt lyckad sida tack vare hans erfarenhet.

Så kika gärna in PB-Surveys om du vill ordna en sidoinkomst som genererar pengar utan att man behöver investera något annat än sin tid.

P2P-Lånen hos Savelend

Efter en hel del funderande så har jag alltså bestämt mig för att fortsätta månadsspara i P2P-lånen samtidigt som jag månadssparar i deras aktie. Tanken med aktien är att uppnå det antal som behövs för att få ta del av plattformens bästa investerarförmåner, vilket lär ta ett tag.

Inledningsvis kommer jag att spara 1000 kr i lånen samt handla i deras aktie för 1000 kr per månad. Om allt går väl så tror jag att det blir ett finfint upplägg men det återstår att se. Just nu har jag endast 2000 kr på plattformen och 1000 kr i deras aktie. Men jag har inte bråttom och det får ta sin tid helt enkelt.

Såhär ser det ut på Savelends plattform för min del i skrivande stund:

savelend min portfölj vecka 37 år 2021

GratisPortföljen Veckorapport V 37 2021

GratisPortföljen har haft en skaplig vecka och återhämtat en del i värde. Detta tack vare att oljesektorn där Vermilion Energy är aktivt har gått starkt, även om aktien backade en aning på fredagen.

Förhoppningsvis så kan utvecklingen hålla i sig så att portföljen tuffar vidare uppåt mot 20 000 kr i värde. Men hur det går med det återstår att se. Så här ser innehavens läge ut just nu iallafall:

Så här ser GratisPortföljens innehav ut just nu Veckorapport V 37 2021

Fondportföljen hos Savr

Sist men inte minst har vi fonderna som jag investerar i via Savr. Den här portföljen är nära att gå om GratisPortföljen i värde och det lär ske väldigt snart. Detta framförallt eftersom att jag månadssparar i denna portfölj.

Jag letar fortfarande efter ytterligare en fond med fokus på AI eller automation som finns i Savrs utbud, har du koll på någon sådan så kommentera gärna och berätta! Tips tages emot tacksamt!

Här nedanför kan du se grafen över fondernas utveckling, det vore roligt om den kunde passera 10 000 kr i värde innan nästa insättning, jag håller tummarna för en stark vecka.

Portföljen med fondernas utveckling

Nästa vecka är det löning och det betyder att det är dags att fylla på igen vilket alltid är roligt. Bland det roligaste med att investera är ju att köpa, stay tuned for more!

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 37 2021 – Skall spara i lån igen”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.