Veckorapport V 4 2022 – GratisPortföljen växer på

Veckorapport V 4 2022 bjuder på fortsatt spridda skurar. Precis som tidigare rapporter så har fonderna backat. Men GratisPortföljen har ökat på, där har jag suttit in mer pengar och köpt mer aktier. På Savelend har månadsinsättningen kommit in.

Börserna skakar på rejält och det märks hos mina fonder. GratisPortföljen verkar däremot, peppar peppar, klara sig någorlunda. Vi kikar in hur det har gått under veckan som varit i Veckorapport V 4 2022!

Mer pengar till P2P-lånen hos Savelend

Den här månaden har jag suttit in ytterligare en tusenlapp. Roligt nog så har även två gått med via min inbjudningslänk vilket genererade ytterligare 400 kr, 200 kr per person. Stort tack till er som gått med via min länk, det uppskattas något enormt!

Nästa månad så ökar jag insättningen till 1500 kr per månad, det ska bli roligt att hamna på över 10 000 kr på plattformen.

Missa inte att få din insättningsbonus om du också vill investera i P2P-lån! Välkomstbonus för Savelend P2P-Plattform.

Mer pengar in på Savelend Veckorapport V 4 2022

Fonderna rasar vidare Veckorapport V 4 2022

Här är det rött. Väldigt rött! Men så är det ibland, jag är som sagt fortsatt långsiktig här och ska fortsätta fylla på trots svackan. Men som jag nämnt tidigare så blev det ingen insättning denna månad. Detta på grund av att jag ska flytta i veckan som kommer.

Nya möbler kostar och dubbla hyror gör att jag får stå över denna månad men jag är back on track nästa månad. Plus att jag tänker ta igen det senare under året.

Fonderna hos Savr januari 2022

GratisPortföljen växer vidare

Här har jag som sagt suttit in mer pengar och köpt mer aktier. Sedan förra veckan så har jag suttit in ca 1000 kr extra som jag fått in från olika cashback-erbjudanden.

Det är fint att se portföljen fortsätta växa, cashback-pengar är verkligen enkelt intjänade pengar. Så det är jätteroligt att pengarna även tjänar in mer pengar åt mig. Det finns inga bättre inkomster än passiva inkomster.

GratisPortföljen januari 2022

Köpen jag har gjort är i 2020 Bulkers och även i Gladstone Investment Corp. Så nu har jag tankat färdigt i Bulkers tills vidare och för Gladstone så köpte jag 1 till så att jag har jämna 20 st aktier.

Nu så ska jag spåna på vilket bolag som blir nästa. Jag är lite sugen på Cibus eller SBB men samtidigt så är jag väldigt tveksam till fastighetsmarknaden som helhet. Plus att deras värderingar känns väldigt höga. Dock så går bolagen framåt riktigt starkt så, vem vet.

Aktierna i GratisPortföljen januari 2022

2020 Bulkers var röd förra veckan men har återhämtat sig, det återstår att se hur den står sig under denna skakiga tid på börsen.

Jag hoppas att du haft en grym helg och att du får en riktigt blå och fin vecka på börsen nästa vecka!

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 4 2022”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

2 thoughts on “Veckorapport V 4 2022 – GratisPortföljen växer på

  • Hur går tankarna om att kanske också ta in någon pref aktie till gratisportföljen?
    Är det något du funderat på?

    • Hej Oskar, nej faktiskt inte men det är inte för att jag har något emot pref-aktier egetligen utan bara att projektet är tänkt att endast bestå av månadsutdelande aktier. Med vänlig hälsning, Stefan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.