Veckorapport V 48 2021 – 100% investeringsgrad

Veckorapport V 48 2021 stänger kapitlet för en rätt så seg vecka. Fonderna har gått back, GratisPortföljen har svidit men P2P-lånen går bra. Det är onekligen turbulent där ute på börsen och det är trist med en ny variant av Covid. Oavsett vad som sker så blir det intressant att se hur börserna rör sig kommande vecka.

Fullt investerad i P2P-lånen hos Savelend

Det är härligt att se att Savelend går framåt så pass starkt som det gör. Förra veckan så sattes månadssparandet ju in hos bland annat Savelend och det är nu 100% utlånat. Det gillar jag för precis som plattformen själva skriver så ”money shouldnt sleep”.

Fullt investerad i P2P-lånen hos Savelend

Det är även roligt att se att stapeln med avkastning ökar och ökar igen. Sedan jag pausade och tog ut kapital så sjönk staplarna, enligt förväntan, men nu är det på gång åt rätt håll igen. Som du kan se här nedanför så ökar det och ökar. Förhoppningsvis så kommer det att fortsätta i denna takten.

Veckorapport V 48 2021 fonderna hos Savelend

Savelend har en kampanj just nu där du får insättningsbonus, passa på att ta vara på den: Insättningsbonus hos Savelend fram till nyår

Fonderna hos Savr Veckorapport V 48 2021

Här har det varit väldigt rött under veckan som varit, precis som du kan se på stapeln. Det går verkligen inte rätt åt håll. Men när det har skakigt färdigt så förväntar jag mig att det ska börja öka igen. Frågan är ju bara när det faktiskt sker men man ska ha tålamod sägs det.

Det intressanta blir väl mest att se exakt hur mycket stryk tech-aktierna tar, detta eftersom att mina fonder har oerhört stark fokus på teknologi och teknik. Så, inte den starkaste veckan direkt men så kan det bli ibland!

Fonderna hos Savr

GratisPortföljen också röd

GratisPortföljen har också haft en tuff vecka men Vermilion Energy har återhämtat sig en del. Som du kan se så har Exchange Income Corp haft det riktigt tufft på grund av ny pandemiskräck. Hade jag inte redan köpt in mig i 2020 Bulkers för pengarna som låg orörda så hade jag utökat där.

Det känns som ett perfekt läge att ta plats i eller utöka innehavet i ett riktigt starkt bolag.

GratisPortföljen också röd

Jag hoppas att nästa vecka blir bättre för oss alla på börsen och att skakandet tar slut. Logiskt sett så tycker jag att pandemioron bör dopa börsen eftersom att den gått starkt just på grund av pandemin. Men börsen är sällan logisk och det får man helt enkelt leva med.

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 48 2021 – 100% investeringsgrad”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.