Veckorapport V 5 2022 – GratisPortföljen ökar

Veckorapport V 5 2022 bjuder på att GratisPortföljen har ökat med cirka 1000 kr i värde sedan förra veckan. Fonderna kärvar sig fram men det är att vänta när det skakar på börserna. Hos Savelend så rullar det på som vanligt, nästa månad ska jag nå över 10 000 kr investerat där.

P2P-lånen hos Savelend

Kapitalet är i arbete igen vilket är skönt att se. Sedan förra veckan så gick ytterligare två investerare med via min inbjudningslänk. Det gav 400 kr till att investera hos plattformen. Superroligt! Stort tack till er som går med via min länk.

Nästa månad ska vi spräcka 10 000 kr-gränsen och innan året är slut så ska det vara minst 25 000 kr investerat kapital för min del. Det ska bli spännande att se hur det går. Jag tror att Savelend verkligen har chansen att ro hem många investerare nu när det skakar på börserna.

Vill du också testa ett alternativ till börsen? Kika in här: Välkomstbonus för Savelend P2P-Plattform.

Läget hos Savelend Veckorapport V 5 2022

Fonderna hankar sig fram Veckorapport V 5 2022

För fondernas del så såg det lite bättre ut i början på veckan men det vände nedåt igen. Eftersom att fonderna mestadels består av fonder inom teknologi, teknik och AI, sektorer som haft det tufft, så ser det inget vidare it just nu.

Men tålamod är en dygd sägs det. Trots att jag skippade att fylla på förra månaden på grund av utgifter i samband med flytt så är tanken att fortsätta köpa på.

Ibland måste man ha stort tålamod med sina investeringar och ens nerver kan komma att testas rejält.

Fonderna hos Savr hankar sig fram

GratisPortföljen växer vidare

Här går det för det mesta åt rätt håll nuförtiden. Portföljen där jag investerar pengar från cashback-erbjudanden växer vidare. Mycket tack vare att Vermilion Energy fortsätter att öka. Det ska bli roligt att se om den kan nå en kurs på 20 dollar snart.

Så här ser läget ut för innehaven just nu. Som du kan se så har jag handlat en del. Bland annat så har jag köpt mer aktier i Exchange Income Corp och Gladstone Investment Corp.

GratisPortföljen växer vidare Veckorapport V 5 2022

En annan rolig sak som jag har märkt är att portföljen nu presterar över indexet OMX Stockholm 30 gl, så det känns bra. Med lite tur och mycket skicklighet så kanske jag kan fortsätta med det.

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 5 2022 – GratisPortföljen ökar”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.