30 maj, 2019

Facebook-Grupper

Här hittar du en lista på olika Facebook-grupper för investerare som jag antingen skapat, är admin/moderator eller bara medlem i. Att kunna ta del av och dela information med andra anser jag vara viktigt för att utöka sin kunskap om vad det än gäller. Det är Facebook perfekt till.

Man kan lära sig mer än vad man kan tro genom att gå med i olika grupper på Facebook. Genom att följa diskussioner och läsa mer och mer om ett ämne så blir det genast mer förståeligt.

Vem vet vad du kan hitta för nya investeringssätt eller för ny taktik som du tidigare inte vetat om? Kika gärna igenom listan med grupperna och gå med i de som du tycker låter intressanta.

Knowledge is king och istället för att bara skrolla igenom matbilder så kan man passa på att skrolla igenom intressanta diskussioner. Vem vet vad man kommer lära sig på ren måfå?

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Facebook-Grupper för investerare

Aktier och Privatekonomi – [Länk]

Man hör på namnet vad det handlar om och vad som diskuteras där. Gruppen är relativt ny men växer dagligen och förhoppningsvis kan den bli en bra källa för information. för dig

Crowdfunding – [Länk]

Är du intresserad av crowdfunding? Se hit! Fokusen ligger på investeringar genom plattformar för crowdfunding men ämnet diskuteras även mer generellt.

Gröna Aktier och Fonder – [Länk]

Sveriges största grupp för att diskutera investeringar i cannabismarknaden. Lärorik för såväl nya som erfarna investerare som vill ta del av den gröna revolutionen som sveper över världen.

Kryptovalutor och ICO:er – [Länk]

Diskutera kryptovalutor och ICO:er med andra investerare, användare och förespråkare. En ICO är en initial coin offering, samma sak som en IPO för en aktie.

Kryptovalutor och Köp och Sälj- [Länk]

Köp och Sälj olika slags kryptovalutor med andra på Facebook.

P2P-Lån – [Länk]

En grupp för att diskutera P2P-lån i allmänhet, investeringar i P2P-lån och olika plattformar plus mycket mer. P2P-lån är ett investeringssätt som verkar bli allt mer populärt inte bara i Sverige utan över hela världen.

Utdelningsaktier – [Länk]

Utdelningsaktier, utdelningsaktier och mer utdelningsaktier. En, enligt mig, av Sveriges absolut bästa grupper för att diskutera investeringar på Facebook. Det finns även en nybörjargrupp som du kan nå via Den här länken.

Vi som gillar cashback – [Länk]

Lär dig allt du behöver veta för att komma igång med cashback. Cashback ger dig pengar tillbaka när du handlar online, utan att du behöver betala något för att komma igång!

www.ihallandeinvest.se spacer

Annons

Spara med hög sparränta hos ViaSpar